Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer pätkis yksittäiskääritty (320g)
Tuotteen Fazer pätkis yksittäiskääritty (320g) valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Kirsi I 29.01.2015
Yksittäiskäärittyna on rakenteeltaan tiiviimpää kuin patukkana. Mukavan tahmea ja toisaalta mintunraikas suutuntuma. Jämäkkyys on mukava asia näissä suklaakarkeissa, minttu ei ole liian hallitseva eikä hukuta suklaata alleen. Kelpo konvehti.

Jenni V 16.12.2013
Fazerilla tuntuu olevan käärityissä konvehdeissa kahta mallia konvehteja: geishat, siniset ym. näyttävät vähän laadukkaammilta lainekuvioineen ja sileine pohjineen, ja sitten Juliat, da capot ja nämä pätkikset ovat teollisemman näköisiä röpelöpohjaisia kuvioimattomia kökköjä. Eli ei ole kauneudella pilattu tätä konvehtia, eikä käärekään ole hirveän juhlava. Ja minusta konvehtien tapauksessa on arvosteltava myös esteettisyyttä, jota ei siis tällä kertaa kovinkaan paljon löydy.

Pätkis noin makuna on tietenkin klassikko. Patukan tapaan konvehdissa on ohuehko Fazerin sinistä oleva kuorrutus, ja sisällä on rakeista minttutryffeliä. Tryffeli on enemmän lohkeavan kuivaa kuin samettisen pehmeää, mutta tietenkin sitä tuttua pätkistä, johon on ikuisuuksia tottunut. Imeskelen konvehdin suussa, ja tykkään kuorrutteesta, mutta tryffelisisus ei hirveästi säväytä, kuten ei patukassakaan. Annetaanpa siis samat pisteet kuin patukalle, eli kolme pistettä.

Jarkko 06.12.2013
Nyt voidaan todella puhua klassikosta, kun puhutaan pätkiksestä. Muistan syöneeni näitä ihan pienestä pojasta lähtien, joskaan viime vuosi(kymmeni)na tämä ei ole kuulunut säännöllisesti ostettavien suklaiden joukkoon. Tämä yksittäiskääritty versio taisi tulla markkinoilla jouluksi 2012, mutta tuolloinpa sitä ei vielä kerennyt maistamaan. Nyt kerkeää.

Jos tietää miltä pätkis maistuu, niin tietää miltä tämäkin maistuu, minttuiselta suklaatryffeliltä siis. Mutta! Yksi ero on todella merkittävä, nimittäin koostumus. Pätkis-patukkahan on varsin murenevaa sorttia, oli ainakin kuin viimeksikin ostin. Nämä papereihin käärityt ovat kuitenkin yllättävän jankkia, ihan kuin koostumuksessa olis toffeeta mukana. Makuna toffeeta ei toki ole, mutta koostumuksessa. Aika jännä juttu. Jankkinen koostumus on oikeastaan ihan hyvä asia, sillä mureneva peruspätkis ei ole koostumukseltaan suosikkejani.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani