Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer prickar cocos
Tuotteen Fazer prickar cocos valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaakuorrutteiset, Vaahtomakeiset.
 

Anita 02.12.2013
No niin, epäsuosikkiani kookosta ja ylläri palleron sisällä: mukavan makuinen vaahtokarkki. Onnekseni kookoksen maku oli hyvin miedosti erottuva, mutta suklaa sensijaan jyrättiin täysin yli.

Hanna P 30.11.2013
Hauskoja maitosuklaapyöryköitä, joissa vahva kookoksen tuoksu. Sisällä jännää valkoista tahnaa. Tosi makeaa, ehkä liiankin, ja jotenkin "epäsärmikäs" tuote. Ihan hyvää kumminkin.

Iikka 25.11.2013
Hyvin kookosmainen tuoksu. Pehmeä mutta jämerä koostumus. En juuri tykkää. Makea. Sisältää kookoshippuja.

Olli P 11.11.2013
Ennakkoon on hieman pelonsekaiset tunnelmat; en ole ollut koskaan kookoksen ystävä millään muotoa, mutta annetaan mahdollisuus pitkästä aikaa. Maitosuklaisia & kevyitä puolipalloja, jossa ohuen maitosuklaapinnan alta näkyy kookoshiutaleita. Tuoksu tuo kookoksen mieleen. Pehmeä ja vaahtomainen rakenne, mutta ei ole sitkeä. Kookoshiutaleita löytyy ihan ok, mutta voisi olla enemmänkin. Tässä vaiheessa huomaan että kookoksen maku ainakin tässä tuotteessa on itselle ok, mutta hiutaleiden tuntuma on allekirjottaneelle epämiellyttävä. Tuote on hieman makea; kookoksenkin erottaa makumaailmasta selvästi. Katoaa erittäin nopeasti suusta ja on helppo syötävä. Jos maistuu ns. satasella niin uskon että menee pussi jos toinenkin huomaamatta. Mässilyyn kookossuklaan ystävälle tämä on varma hitti. Nelonenkaan ei olisi vääryys, mutta taittuu kolmoseen itselleni epämiellyttävän tuntuman vuoksi.

Mikael 10.11.2013
Maitosuklaakuoristen nappuloiden sisällä pehmeä sisusta, makuna kookos voimistui aluksi mutta äkkiä katosi, itse en ole kookoksen ystävä mutta muuten mukava, suht koht raikas elämys kaiken kaikkiaan.

Jarkko 16.10.2013
Ostin pussin Ruotsista. Onkos näitä näkynytkään Suomessa koskaan? Tuote on valmistettu Ruotsissa valmistajan logosta huolimatta. Näiden maitosuklaakuoristen pillereiden sisällä on vaahtokarkkia, jonka seassa on kookosta. Pidän kookoksesta, joten odotan iloista kokemusta. Vaahtomuov... eiku -karkki on semisitkeää. Selvästi lohkeampaa kuin vaikkapa pollyissä. Kookoksen maku on mieto, mutta onneksi havaittavissa maussa itse hiutaleiden lisäksi. "Odotukseni palkittiin" voin nyt sanoa, kun olen pian puoli pussillista näitä jo popsinut tätä kirjoittaessa tietokoneen ääressä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani