Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer salmiakkitäytesuklaa patukka
Tuotteen Fazer salmiakkitäytesuklaa patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 20.10.2013
Leffaeväänä toimi tämä Fazerin salmiakkinen patukka, jossa on maitosuklaata ja täytteenä melkoisen juoksevaa salmiakkitahnaa. Täytettä on patukan painosta lähes puolet, mikä minusta oli ihan täydellistä liioittelua. Ensimmäisen palasen maistelin imeskelemällä. Jo suklaan tuoksu oli hieman outo, mutta myös suussa suklaan aromi ei ollut aivan se tuttu Fazerin sininen, vaan siihen oli sekoittunut salmiakkisia aromeja. Jossain vaiheessa palanen hajoaa suussa ja silloin suklaan aromit ovat lopullisesti menneet. Suussa on vaan suuri annos salmiakkista tahnaa, jossa kieltämättä on vahva salmiakin maku.

Seuraavassa palassa vaihdan taktiikkaa ja haukkaan suklaasta paloja. Joo, parempi taktiikka tämäkin, nyt suklaa maistuu hiukan enemmän, mutta suussa on jo valmiiksi jälkimakuna salmiakkia sen verran, että suklaalle ominaisia aromeja on vaikea saada esiin. Paras yritelmä on ehkä seuraavan palan kanssa, sillä onnistun imaisemaan salmiakkitäytteen ensin kuoresta kurkkuun, ja herkuttelen sitten jälkikäteen vasta tyhjällä suklaakuorella. Vasta nyt salmiakki oli aika lailla tasapainossa suklaan kanssa... Eli yhteenvetona voisi sanoa, että täyte hallitsee makua ihan liikaa. En myöskään pitänyt täytteen tahnamaisesta koostumuksesta, vaan ilman muuta olisin toteuttanut patukan täyssuklaisena ja laittanut salmiakin palasina joukkoon. Tällaisenaan juuri ja juuri patukka ylsi 2 pisteeseen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani