Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer Marianne café mocha
Tuotteen Fazer Marianne café mocha valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Sokerikuoriset, Tuotannosta poistuneet.
 

Kati Kuosmanen 20.01.2016 : Ihania nämä Mariannet ❤❤❤ Mietittiin juuri Äidin kanssa, että valmistetaanko näitä enää ollenkaan kun ei olla missään nähty vähään aikaan...olivat vain tidella ihania maultaan❤ !

Kaakaolehmä 12.04.2014 : En ole ikinä ymmärtänyt mikä näissä Marianneissa on niin mielenkiintoista. Varsinkin, kun sisällä oleva "suklaa" on todella jauhoista. Tämä kahviversio on ehkä asteen verran mielenkiintoisempi alkuperäiseen verrattuna, mutta silti, edelleen kovin, kovin tylsä.

Chi 10.04.2014 : Jokin ei nyt täsmää. Maku kuoressa on periaatteessa hyvä, mutta suklaatäytteen virka ei oikein aukene minulle tässä vaihtoehdossa. Suklaaseen olisi voinut lisätä kahvin makua myös, tai sitten tehdä perinteisen Mariannen minttukuorella, jonka sisällä olisi ollut mokkatäyte? "Plääh".

NEo 13.11.2013 : Jaahas. Mintun tilalla kahvi. Kuoren kahviaromi tulee heti suussa esille. Eihän tämä aitoa kahvia tuo mieleen, mutta maku on silti omaan suuhuni mielyttävä. Samanlainen maku kuin Fazerin Present konvehtirasian Cappuccino toffeessa. Pakko myöntää, että tykkään tästä enemmän kuin normiversioista, mutta liekkö tästä hittiä tulee.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani