Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer Marianne café mocha
Tuotteen Fazer Marianne café mocha valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Sokerikuoriset, Tuotannosta poistuneet.
 

Olli P 28.12.2013
Olen ns. pureskelumiehiä, mutta marianne tekee poikkeuksen: nämä on imailtava. Ulkonäöltään perusmarianne, mutta tällä kertaa ruskean värisenä ja voimakkaalla kahvin tuoksulla varustettuna. Rakennekkin on tuttua; kova karamellikuori suklaasydämmellä. Suklaasydän on sitä tuttua punaisesta mariannesta; ei ole ihan henkilökohtainen suosikki. Hieman rakeinen ja ei-niin-laadukkaan oloista yleensäkkin. Mutta se on marianne tuotteissa muutenkin hieman sivuosassa. Tässä mintuntilalla on kahvimainen maku ja sitähän piisaa. Kahvimainen siinä mielessä, että ei tämä nyt perinteiseltä kahvilta suoranaisesti maistu mutta muistuttaa kylläkin kovasti. Makua riittää koko naustiskelun ajaksi jälkimakuun asti. Pieni vivahde makeuttakin löytyy, mutta jättäytyy suosiolla taustalle. Tämä tuote tarjoaa juuri sitä mitä lupaakin; kahvin makuisen karkin. Kahvin ystävälle tämä toimii ihan ok. Allekirjoittaneelle suklaamuodossa kahvin maku on nautittavampaa kuin tällaisena kovana versiona. Jos kahvin maku ei miellytä niin skippaa suosiolla.

Janne J 19.10.2013
Normi-Marianneihin verrattuna positiivista on, että mintun maku ei häiritse tässä versiossa. Tilalle tullut mokka on periaatteessa ensialkuun mieluisa, mutta makustelun edetessä ja karamellia pureskellessa maku muuttuu jotenkin epämiellyttäväksi ja jopa luotaantyöntävän epämääräiseksi. Kenties kahvin aromi, pintakerroksen karamelli ja sisällä oleva suklaatäyte eivät vain sovi maultaan yhteen. Melkoinen pettymys, vaikken paljoa odottanutkaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset