Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer Marianne täytekeksejä
Tuotteen Fazer Marianne täytekeksejä valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Tuotannosta poistuneet.
 

Annamari 07.03.2019
Täytekeksi, jonka toinen puoli on kuorrutettu suklaalla. Maku on minttuinen. Täytettä on riittävästi ja suklaakuorrute tekee tästä erityisen herkullisen. Oikein onnistunut keksituote.

Jenni V 15.11.2014
Fazerin minttudominovastineessa marianne-teksti ja brändin raidat on tyylikkäästi painettu kaakaokeksien pintaan. Kekseissä on myös tyylikäs sileän kiiltävä pinta, ja väriltään ne ovat ehkä aavistuksen tummempia kuin dominot. Sisällä on valkoista piparminttukreemiä.

Marianneen yhdistän aika voimakkaankin minttuisuuden, mutta yllätyn kuinka vähän se näissä kekseissä tuoksuu ja maistuu. Syön ensin kannen erikseen ja maistelen keksin makua. Maku ei ole sokerinen, mutta ei myöskään makuuni tarpeeksi kaakaoinen. Oikeastaan vähän mauton, tylsä... En myöskään pidä siitä, että tyylikäs painaumakuvio tekee keksiosasta paikoin ihan liian ohuen. Tämän jälkeen syön täytteen pohjakeksin kanssa. Oho, onpas todella vahva tomusokerin maku tuossa täytteessä. Minttua en totuuden nimissä maista juuri ollenkaan, enemmän tulee sellainen pipareiden tomusokerikuorrutteen maku suuhun. Ei minusta edusta tarpeeksi hyvin brändiään, kaksi pistettä.

Jarkko 19.10.2013
Domino-keksin näköinen keksi tuoksuu mintulta. Se myös maistuu mintulta, kas kummaa. Dominoon verrattuna näissä vaikuttaisi olevan paksummin tuota täytettä ja ehkä tuo keksiosuuskin on hitusen pehmeämpi. Nyt kun tiedätte keksin fyysiset ominaisuudet voin siirtyä henkisiin ominaisuuksiin, eli makuun: Se on minttuinen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset