Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer geisha chocolate biscuits
Tuotteen Fazer geisha chocolate biscuits valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet.
 

Adolfina Romanov 01.06.2018 : Taivaallisen hyviä, mutta pakkaus on ihan liian pieni!

Miia 09.03.2015 : 100g geishamaisen vaaleanpunainen pakkaus, jossa 12 kpl ohuita, sydämenmuotoisia keksejä. Keksi koostuu kahdesta murokeksikerroksesta, joiden välissä on melko ohuelti hasselpähkinätahnaa ja koko komeus on päällystetty maitosuklaalla ja koristeltu vielä tummasuklaaraidoilla. Hyvin sokerinen tuoksu, mutta aavistuksen pähkinäistä aromia voi aistia. Keksi on rapsakkaa, murenevaa, neutraalin makuista. Hasselpähkinätäyte puskee nopeasti esiin, joskin melko miedosti - en Geishan tuoteperheeksi tätä ehkä heti yhdistäisi, ellen näkisi pakkausta. Maitosuklaa maistuu varsin vaalealle ja jää maussa hiukan taka-alalle, suklaata on keksin pinnassa hyvin ohuelti. Vähän tulee mieleen Göteborgs Kex:in nougat-Mumsit. Rapsakka suutuntuma on kiva, keksissä on riittävästi mehevyyttä, lisäksi pähkinäisyys erottuu, mutten siltikään ensimmäiseksi ajattelisi Fazer Geisha-tuoteperhettä. Suuhun jää jälkimakuna lähinnä sokeri, mistä miinusta. Suolaisen hinnan takia näitä ei tosiaankaan tule ostettua liian usein. Annan kolme tähteä - ihan mukava näitä on mutustella näin ensimmäisen lomapäivän kunniaksi aamukahvin seurana.

NEo 27.06.2014 : Söpön mallinen ylihinnoiteltu keksi. Rapeaa keksiä, maussa kevyttä pähkinäisyyttä. Pinnan maitosuklaa on makeaa ja mietoa, mutta kostuttaa keksiä sopivasti. Sellainen vieno Geishamaisuus tässä on mutta ei ihan nimeksi asti yltäisi. Näihin tulee helposti kuitenkin himo ja onneksi pakkaus on pieni.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani