Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer geisha chocolate biscuits
Tuotteen Fazer geisha chocolate biscuits valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet.
 

Jenni V 02.12.2015
Pitkän aikaa olen näiden keksien maistamista harkinnut, mutta koska paketti on järkyttävän ylihintainen, en ole sitä tehnyt. Nyt olivat kerrankin alennuksessa, ja kaunis vaaleanpunainen paketti pääsi ostoskoriini. Jaa, nää onkin tehty Sveitsissä, miksikähän? Onhan Fazerilla keksitehtaita Suomessakin.

100g paketti sisältää 12 sydämenmuotoista keksiä, joissa noin puolet on maitosuklaakuorrutusta ja tummasuklaa-aaltoraitoja. Sisällä on kaksi rapeaa, todella nopeasti suussa sulavaa kerrosta vohvelimaista keksiä ja niiden välissä kerros hasselpähkinätahnaa. Kevyitä nämä keksit eivät ole, kaloreita on enemmän kuin useimmissa suklaalevyissä. Kuuden keksin syömisen jälkeen olo onkin varsin tuhti, makeaa ja rasvaa tuntee syäneensä.

Ellen tietäisi näiden olevan geisha-keksejä, tuskin niitä tähän brändiin yhdistäisin. Mutta kun nyt tiesin brändin etukäteen, niin kyllä tästä geishamaisuutta sai irti. Suklaata on hyvinkin paljon, tämä voisi olla yhtä hyvin erikoisenmuotoinen geisha-konvehti, jossa täytteen "rämmälettä" on moninkertainen määrä. Maku ei ole paha, mutta keksiksi nämä ovat kyllä hyvin makeita, ja keksimassa hajoaa vähän liian nopeasti suussa. Lisäksi joku pistävä ajoittainen maku häiritsee välillä jälkimakua. Ihan ok kolmen pisteen suklaakeksejä, normaalihinnalla en kyllä ostaisi, ja jos geisha-tuotteita miettii, niin mieluummin sen geisha-konvehdin syön kuin keksin.

Teresa 28.11.2013
Uusien Geisha-keksien ulkonäkö on varsin hurmaava. Ohuehkot keksit on muotoiltu sydämen muotoon, ja ne on päällystetty maitosuklaalla, jossa on hauska raitakuviointi tummalla suklaalla. Keksit tuoksuvat miellyttävälle: pähkinälle ja nougatille. Haukastessa keksi rapsahtaa tosi kivasti suussa. Suklaakuoren alta paljastuu ohut, rapea keksikerros sekä pohjassa että pinnassa, ja välissä on beigenväristä täytettä, joka maistuu pähkinäiselle. Kaikki maut; suklaa, keksi ja pähkinäinen täyte ovat hyvin tasapainossa ja tukevat toisiaan. Suklaa on makeaa ja lempeän pehmeää, keksi rapean rouskuvaa ja juuri oikean paksuista, ja pähkinäinen täyte kermaista ja ihanaa. Näitä on tosi kiva rouskutella makeannälkään. Keksit menevät jopa vähän kuin karkkeina ja ainakin itsellä näihin kehittyi varsin nopeasti melkoinen himo. Melko täydellinen pakkaus ja yhdistelmä makuja ja tekstuureja siis kaiken kaikkiaan. Geisha-keksit kipusivat kyllä välittömästi henkilökohtaisen keksilistani kärkikastiin. Ainoa moite on keksipaketin hinnassa, joka on melko suolainen verrattuna paketin kokoon. Mutta nämä ovat kyllä niin hyviä, että hinnankin kestää!

Kirsi I 08.10.2013
Keveitä, ohuita ja sydämenmuotoisia pienehköjä keksejä. Suklaakuorrutus on ohut ja vaikea kuoria päältä pelkästään syömiseen, kivat vaaleat raidat elävöittävät ulkonäköä. Pääasiassa tässä tuntuu olevan pähkinätahnatäytettä - ja sokeria! Vohvelia ei edes hahmota, mutta kaipa juuri vohveli pitää keksin koossa. Suklaa maistuu hyvin vähän, pähkinä ja sokeri voimakkaimmin.

Olli P 04.10.2013
Pakkauksesta osuu ensiksi kevyehkö koko silmiin: 100g/12kpl. Sydämen muotoisia, maitosuklaa päällysteisiä keksejä joissa tummasuklaa raitoja päällä. Mieto hasselpähkinän tuoksu. Ensimmäisellä puraisulla rapea, mutta pehmenee heti seuraavalla ja katoaa lopullisesti ihmeen nopeasti. Keksi sisältää kaksi kerrosta vohvelia joiden välissä on hasselpähkinätäyte. Makeus pysyy esillä kokoajan, hasselpähkinä vierailee myös hetkellisesti välissä kunnes lopuksi jää yleinen makeaus suuhun. Onhan tämä syötävää, mutta geishan ystävälle isohko pettymys. Kyllä tämän geisha tuoteperheeseen erottaa, mutta etäisesti. Tuntuma on heikko. Katoaa nopeasti ja vohvelia on liikaa muihin osa-alueisiin nähden. Ehkä on vain tottunut geishan makuun ilman vohvelia, mutta ei tämä toimi allekirjoittaneelle. Kakkosen & kolmosen välimaastoon menee ja ainakin juuri nyt kakkonen ei tunnu liioiteltulta; ehkä vain odotin liikoja, mutta geishan suurelle ystävälle kuten allekirjoittaneelle tämä on iso pettymys.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani