Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer dumle smooth cocoa patukka 47%
Tuotteen Fazer dumle smooth cocoa patukka 47% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

NEo 20.03.2014 : Kuorisuklaa tummaa (tässä tapauksessa siis "ei maitosuklaata") Sisällä pehmeää toffeeta kaakaoisemmalla värillä ja maulla. Dumlen sielu (siis tuttu maku) tässä patukassa on edelleen. Sitä ehkä enemmänkin häiritsee suklaan tuima maku ja mitään tajunnnanräjäyttävää twistiä Dumleen ei tule. Tuskin tästä hittiä tulee, mutta aina on kivaa tarkastella näitä rakkaita makuja erilaisesta näkökulmasta.

Papu 16.11.2013 : Tämä patukka yllätti iloisesti. Olen kovasti pitänyt kaakaodumlesta, joten odotukset olivat jo valmiiksi korkealla. Kyseessä on siis mietoa tummaa suklaata ja pehmeää kaakaotäytettä patukan muodossa. Ai että, näin makean ystävälle kerrassaan mainio tuttavuus!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani