Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer dumle smooth cocoa patukka 47%
Tuotteen Fazer dumle smooth cocoa patukka 47% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Olli P 27.08.2014
Viiteen palaan jaettu tummasuklaapatukka, jossa makoisa kaakaon tuoksu. Sisällä on toffeeta joka on tummaa ja paksua. Makeaa syötävää, mutta kaakao on myös mukana oikein hyvin ja voimistuu loppua kohden oivasti esiin jälkimakuun asti. Hieman siirappimainen tuntuma, mutta ei häiritsevästi. Miellyttävä syötävä tasapainoisella maulla. Ei lainkaan perinteinen tummasuklaa, mutta ei maitosuklaan makeakaan. Sopivasti väliltä: erottuu joukosta erilaisuudellaan hyvällä tavalla.

Kirsi I 10.12.2013
Dumle on aina ollut hyvää, mutta ei mitenkään pakko saada- makeista. Tummahko suklaakuori yllättää positiivisesti pehmeän toffeen kaverina. Sekoittuu suussa suklaatoffeeksi, josta olen aina erityisesti pitänyt. Dumlen toffeen kiinteydestä ja pehmeydestä olen aina pitänyt, hammasystävällistäkin. Mutta haluanko tätä patukkana, vai olisiko perinteinen yksittäiskääritty mieluisampi?

Jenni V 15.11.2013
Dumlea "tumma"suklaaversiona. Patukka tuoksuu jotenkin oudolle, tumman suklaan aromi on mukana mutta aromissa on jotain muutakin jota en pysty identifioimaan. Sama toistuu maussa. Aluksi maku tuntuu oudolta, ja ärsyttää kun en saa siitä kiinni. Makuun kuitenkin tottuu melko nopeasti. Toffee on melko kiinteää, ja jää jopa vähän suklaan aromien varjoon, toisin kuin originaalissa jossa toffeen yltiömakeus hallitsee. Suklaa on tummaksi suklaaksi melko makeaa, mutta tummempi suklaa ei olisi sopinut toffeen pariksi; tämäkin on juuri siinä rajoilla. Kaakaon maku on ehkä se joka päälimmäisenä patukassa on, eli patukka on nimetty ihan nappiin. Patukan syömisen jälkeen olin vähän hämmentynyt, kun en oikein osannut päättää tykkänsinkö patukasta vai en. Mutta se nyt on ainakin varma että parempi tämä oli kuin originaali. Kolme pistettä siis.

Janne J 08.10.2013
Kerrokoon heti kärkeen, että en ole koskaan liiemmin perustanut Dumlesta. Ruskea kääre ja tummahko suklaa kuitenkin onneksi houkuttelivat maistamaan. Kyseessä on nimittäin yksi harvoja suklaita, joiden uusversio on alkuperäistä parempi. Öklö toffee on nimittäin vähentynyt ja tilalla on sileämpi suutuntuma ja sopivasti kaakaoinen - ehkäpä jopa aavistuksen Riesenin tyylinen - tumma suklaa. Ei tätä toki täysosumaksi voi luonnehtia, eli mieluummin maistelisin tummaa suklaata sellaisenaan.

Jarkko 04.10.2013
Tummaa suklaata ja toffeetäytettä lupaa tuoteseloste. Fazerille tuttuun tapaan tummaksi nimetyn suklaan kaakaoprosentti on 47. Toffee patukan sisällä on paksua, eli ei valu rinnuksille. Sen maku on maltillinen, joka varmaan johtuu ainakin osittain kaakaon määrästä suklaassa. Kokonaisuus maistuu minun suussa hieman tunkkaiselle. Tumma suklaa ja toffee on sellainen yhdistelmä, että minun on vaikea kuvitellakaan siitä kovin raikasta syntyvän. Ennustan tälle lyhyttä elinkaarta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani