Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer strawberry & raspberry white & dark chocolate patukka
Tuotteen Karl Fazer strawberry & raspberry white & dark chocolate patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Patukat, Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Miia 04.05.2014 : Paksu, valkosuklainen patukka, jossa pohjassa ohut kerros tummaa suklaata. Suklaan seassa on runsaasti pakastekuivattua marjaa. Ensimmäinen suutuntuma on makea, mutta marjojen happamuus taittaa imelyyden nopeasti. Lisäksi pakastekuivatut marjat rahisevat kivasti hampaissa ja antavat mukavaa suutuntumaa. Valkoinen suklaa on yllättävän toimiva yhdistelmä marjojen kanssa - suklaa antaa täyteläisyyttä ja marjat tuovat syvyyttä ja kirpeää aromia valkoisen suklaan (yli)makeuteen. Makeusaste on juurikin sopiva, ei missään nimessä ällömakea, marjojen maku on hyvin luonnollinen - herkku on juuri sopivan suklainen, kiva hapokkuus erottuu seasta ja marjat toimivat lähes aina. Pohjan tumma suklaa tulee esille makustelun loppuvaiheessa ja tuo voimakkuutta makuelämykseen - tosin hyvin vähäiseksi jää loppupeleissä tumman suklaan merkitys. Jorma Uotista lainaten, sanoisin "Ei huono" :)

NEo 25.04.2014 : Tumman suklaan ja valkosuklaan suhteet ova tässä uutuudessa ajateltu hyvin. Ne eivät aja toistensa yli vaikka valkosuklaa dominoi hieman. Näiden yhdistelmä on oikeastaan aika erikoinen, mutta en ole varma hyvssä vaiko pahassa mielessä. Sitten seassa on marjarouhetta joka rahisee hampaissa ja lisää vain ripauksen marjaisuutta suklaan sekaan. Jotenkin nämä makuyhdistelmät jäävä erilliseksi sen sijaan että ne säestäisivät toisiaan. Tässä patukassa on yritystä, mutta lopputulos on hieman sekava. Ihan maukasta kuitenkin.

Kaakaolehmä 25.03.2014 : Pala on kauniin näköinen. Siinä kehut... Vihaan pakastekuivattua marjaa, jota tämä pala on täynnä. Lisäksi tämä on jotenkin voimaista, ei sula kunnolla suussa. Sain patukan ilmaiseksi, hyvä niin, sillä en haluaisi maksaa tästä senttiäkään...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani