Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer strawberry & raspberry white & dark chocolate patukka
Tuotteen Karl Fazer strawberry & raspberry white & dark chocolate patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Patukat, Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Annamari 05.06.2016
Nimen ja pakkauksen perusteella tulee tunne, että onkohan tässä vähän liikaa kaikkea. No, kokeillaan. Tuoksu on tunkkainen, mutta siinä ovat kuitenkin marjat havaittavissa. Marjat rouskuvat, tai pikemminkin rahisevat pureskeltaessa. Pidän siitä, että tässä on käytetty kuivattua marjaa, mikä ehkä saa sen aikaan, että marjaisa maku on yllättävän aito. Marjat tuovat valkosuklaaseen, joka itsessään on todella makeaa, kaivattua raikkautta. Makeautta taittaa myös pohjan tummasuklaa, vaikka alkuun ajattelinkin, että onkohan se ihan turha komponentti tässä. Tämä oli oikein positiivinen yllätys ja valkosuklaatuotteeksi vallan hyvä. Vahva kolmonen.

Hanna P 25.04.2014
Hyvin muhkea pala valkosuklaata joukossaan pinkkejä sattumia ja pohjassa ohuehko kerros maitosuklaata. Kivasti hieman rohisee sattumat. Sattumat ovat hieman keinotekoisen makuisia, mutta maitosuklaa taittaa kivasti valkosuklaan makeutta. Sen verran makeaa ja keinotekoisen makuista että pisteet jäävät kolmoseen.

Iikka 22.04.2014
Jännän näköinen pala, joka tuoksuu miellyttävälle. Mukana on hippunen hedelmäisyyttä, mutta makean kaakaon tuoksu on pääosassa. Pala on yllättävän kova. Kyllähän sekin murtuu lopulta. Yläpuoli rohisee ja maistuu marjalle, mansikka taikka vadelma. Valkosuklaan maun en anna häiritä. Kerrassaan hyvä herkku.

Minna Hi 19.04.2014
Suklaa tuoksuu valkosuklaakerroksen puolelta maitoiselta ja vaniljalta ja makealta kaakaolta tumman suklaan puolelta. Valkosuklaassa näkyy runsaasti punaisia pilkkuja. pilkut taitavat olla oikeasti kuivattuja marjoja, erotan ainakin vadelman selvästi. Tummasuklaapohja antaa hieman ryhtiä muuten niin valkosuklaiselle kokonaisuudelle. Mielestäni tämä on oikein onnistunut suklaapatukka, vie helposti makeanhimon mennessään. On siis todella imelä, joten viisi palaa on ihan sopivasti.

Jenni V 12.11.2013
Laadukkaan näköinen tummalla suklaapohjalla varustettu marjainen valkosuklaapatukka. Epäilen aluksi hieman, tarvittaisiinko tummaa suklaata patukassa ollenkaan, varsinkin kun sitä on vain vähän patukan pohjana, mutta vaikka sen aromi ei erikseen patukasta erotukaan, tasapainottaa se valkosuklaan ylimakeutta yllättävänkin kivasti. Ja Fazerin valkosuklaa ei kyllä itsessäänkään ole aivan niin makeaa kuin monen muun valmistajan, tästä plussaa. Patukassa on kuivattua mansikkaa ja vadelmaa prosentuaalisesti hyvin vähän, mutta kevyenä komponenttina sitä näkyy valkosuklaan seassa runsain määrin. Kaunista, mutta minun makuuni suussa rohisevaa marjaa on liikaa. Mansikaksi tai vadelmaksi en rouhetta erota, maistuu vain kirpsakalle marjalle. Ehkä imeskelemällä olisi saanut enemmän makuja irti, mutta rohisevan marjarouheen määrä ei houkuta kuin pureskeluun. Marja johonkin eri muotoon niin paremmat pisteetkin tulisi.

Janne J 08.10.2013
Olin skeptinen tämän tuotteen suhteen, sillä perinteisesti valkoisen ja tumman suklaan yhdistelmät eivät ole olleet erityisen onnistuneita. Kääre näyttää kuitenkin hyvälle, samoin kuin punaisia hitusia sisältävä valkosuklaakin, tummaa suklaatahan tässä on vain ohut kerros pohjalla. Tuoksu on makean marjainen, houkutteleva. Maku on kohtalaisen onnistunut yhdistelmä tumman suklaan kaakaoisuutta ja valkoisen suklaan makeutta, päällimmäisenä kuitenkin vadelman maku. Mansikan aistiminen onkin sitten jo hieman hankalampaa, mutta kyllä sekin tuo oman lisänsä makuelämykseen. Suutuntuma on hieman rouskuva, mutta toisaalta hampaillekin on jotain vastinetta. Kokonaisuus on jollain tapaa teollisen hiottu, tasalaatuinen, ärsyttämätön ja varman päälle pelaava. Ihan ok keitos välipalapatukaksi, keskittyneeseen nautiskeluun sopinee paremmin jokin vähemmän eri elementtejä sisältävä suklaa.

Kirsi I 06.10.2013
Lähikaupasta löytyi uutuussuklaapatukka. Pohjalla ohuesti (onneksi) tummaa suklaata ja päällä hauskan vaaleanpunaisen pilkullista valkoista suklaata. Jossain palasen syömisen vaiheessa erotan selvästi imelän tumman suklaan pliisun maun, valkosuklaan imelyys peittyy hyvin rapsakoiden marjanmurusten raikkaan maun alle. Rakenteeltaan oli yllättävänkin kovaa ja tiivistä, herkästi jää kuivatun vadelman ja mansikan palasia hampaankoloon. Ihan mukava perussuklaa, jonka voisin ostaa toistekin.

Jarkko 04.10.2013
Patukalla on alle 2mm paksu tummasuklainen (47%) pohjakerros. Loput suklaa-aineksesta on valkosuklaata, jonka seassa on kuivattua mansikkaa ja vadelmaa siinä määrin, että valkosuklaa on punatäpläistä kauttaaltaan. Tummemman suklaan hyvä puoli on se, että se hieman loiventaa valkosuklaan makeutta. Marjapalat antavat kokonaisuudelle runsaasti rousketta ja lisäksi tietenkin makua, ihan mukavasti antavatkin. Kokonaisuutena tämä jää vähän sellaiseksi välimallin patukaksi. Tätä syö ihan mielellään kun nokan eteen sattuu, mutta tässä ei ole mitään mikä saisi minut ostamaan tätä uudestaan. Ei tässä myöskään mitään häiritsevää ole (poislukien sokerin määrä tuossa "tummassa" suklaassa), joten tämä nyt on tällainen.

Olli P 30.09.2013
Ohut tummasuklaa pohja, sen päällä iso valkosuklaaosuus, jonka seassa näkyy pieniä punaisia sattumia. Marjaisa, etenkin vadelman tuoksu. Suklaa on kovahko ja säilyttää purtavuuden hyvän aikaa. Sattumat erottaa tuntumassa mutta ovat niin pieniä etteivät tuo rapeutta tai muuta vastaavaa. Ensimmäisenä tästä tulee mieleen fazer vadelmajogurtti maitosuklaapatukka. Jos ei aivan samanmakuinen niin todella lähellä tätä liikutaan; sillä erotuksella tosin että tämä on umpisuklaata eli on kovempi. Tämä on makea ja marjaisan makuinen. Makea ennen kaikkea ja marjoista tulee nimenomaan vadelma enemmän esiin. Tummasuklaan rooli tässä jää hieman allekirjoittaneelle hämärän peittoon, ehkä pitäisi olla hieman tummempaa että sen edes erottaisi eikä tätä 47% makeahkoa tummasuklaata. Kaikkinensa hyvä patukka, mutta ei mikään tajunnan räjäyttämä kokemus. Tuttu maku (hyvä sellainen) eri koostumuksessa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani