Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer domino original
Tuotteen Fazer domino original valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet.
 

Jarkko 04.07.2013
Ah, keksien klassikko, hyvässä ja pahassa. En ole koskaan keksin väristä huolimatta oikeastaan mieltänyt näitä edes suklaakekseiksi, vaikka keksi sisältääkin "hulppeat" 3,8% vähärasvaista kaakaojauhetta. Pienempänä pidin dominoista kovastikin, mutta vanhemmalla iällä kiinnostus keksejä kohtaan on laantunut. Valkoinen kreemitäyte maistuu lähinnä vain ällömakealle ja keksi... ihan aavistuksen verran kaakaoiselle sokerikeksille. Kyllähän näitä vieraille saattaa tarjota, ovathan nämä sentään keskivertokeksiä tyylikkäämpiä, joskaan eivät maukkaampia.

Jenni V 28.06.2013
Juhannuksena oli perinteisesti kahvipöydässä dominokeksejä tarjolla, ja vaikken oikein koskaan ole ollut niiden suuri fani, niin päätinpä taas maistaa. Kaksi kaakaokeksiä maistuvat aika miedosti kaakaolle, ovat aika makeita, ja niiden rakenne on kova. Keksit on myös niin vahvasti kuvioitu, että niissä on minusta liikaa teräviä reunoja ja niiden rouskuttelu suussa on välillä jopa kivuliasta.

Vaniljaista täytettä keksien välissä oli jopa vähemmän kuin muistin, ehkä sitä on säästelty niihin erikseen myytäviin tuplatäyteversioihin. Täytettä oli sen verran vähän, että kun söin keksin kiertämättä keksiosia erikseen ja nuolematta täytettä (kuten aina lapsena tein), niin täyte ei juurikaan maistunut miltään. Ei tämä pettymys ollut kun tiesin mitä odottaa, mutta eipä kyllä tule kokonaista pakkausta kaappiin ostettuakaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani