Fazer

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer kismet choco
Tuotteen Fazer kismet choco valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,73 ja löytyy top 100 -listan sijalta 85. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Antti M 09.12.2007 (Jäsenprofiili)
Pitkulainen ja suklaisempi versio legendaarisesta Kismetistä on kelvollinen tuote mutta ei pääse lähellekään perinteistä. Suklaa on liian paksua ympärillä ja se on hivenen liian imelää. Tästä tulee hieman jotkut saksalaiset suklaakeksit mieleen; on niitäkin tosin ihan hyviä tarjolla. Ihan kelpo tuote mutta oliko tälle nyt sitten tilausta...? Perinteiden pilaamisesta yksi miinuspinna eli hyvä kolmonen täytyy antaa kuitenkin.

Mirja 31.01.2006 (Jäsenprofiili)
Namskis paljon parempaa kun alkuperäinen Kismet.

Nina P 28.07.2005 (Jäsenprofiili)
Parempaa kuin perinteinen kismet, ihan hyvää.

Kirsi T 12.07.2005 (Jäsenprofiili)
Suuret odotukset: perinteinen kismet kuuluu varmoihin valintoihin, se on vain niin kohtalokkaan hyvä sekä siltään nautittuna että kahvin kera... mutta mitä? Kuka on mennyt näpelöimään kismetin reseptiä? Suklainen maku on liian suklaista varsinkin, kun se maistuu ihan selvästi Maraboulta. Kaiken kaikkiaan maku ja haju muistuttavat vetiseen suohon uponneen kumisaappan märän nuhjuista jalkahikeä. Karmea kauhuskenaario!

Niina 06.06.2005 (Jäsenprofiili)
Kismet on hyvää, mutta Kismet Choco on vielä parempaa! Ja syy on hyvin yksinkertainen: Tässä on enemmän suklaata. Maku on pehmeä ja täydellinen, keksi keventää patukan olemusta. Tuo tuplamäärä maitosuklaata tekee nyt Kismetistä SUKLAApatukan. Miksi kukaan enää ostaisi tavallista kismettiä?

Antti H 29.05.2005 (Jäsenprofiili)
Hyvin lähellä perus-Kismetin makua. Yllättävän suklainen.

Satu 26.05.2005 (Jäsenprofiili)
Kuin perinteinen Kismet, mutta ei kuitenkaan. Keksimäinen koostumus on tuttua ja turvallista, mutta kokonaisuudessa jokin häiritsee. Outo määrittelemätön sivumaku. Kananmuna?

Mika 26.05.2005 (Jäsenprofiili)
Jos mahdollista, niin vielä parempi kuin perinteinen Kismet. Mahtavaa!

Susanna K 26.05.2005 (Jäsenprofiili)
Patukka, joka on todella erinomainen koostumukseltaan: Enemmän suklaata ja vähemmän keksiä. Hyvä tiivis paketti ja ah, nii hyvää!

Marjo 26.05.2005 (Jäsenprofiili)
Märän villasukan haju! Hyvä keksikäs koostumus. Alkumaku pahvinen, toinen suullinen oli parempi. Tavallinen Kismet parempaa.

Jarkko Karhunen 13.05.2005 (Jäsenprofiili)
Mahtava koostumus! Siitä asti kun pikkupoikana söin ensimmäisen Kismetini (joskus 70-luvulla) olen kaivannut tuotteeseen lisää suklaata ja tässä sitä nyt on. Tippa tulee silmään kun toive toteutui lähes 30 vuoden odotuksen jälkeen... Kismetissä olen aina pitänyt siitä, että vohveli ei ole liian kovaa. Kun tuohon vielä lisätään tämä herkullisen makuinen runsas suklaakerros, joka vielä jää jälkimakuna suuhun, makuelämys on täydellinen. Tässä on hittituote Cloetta Fazerilta. Onnittelut!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet