Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer moomin mansikkamaito patukka
Tuotteen Fazer moomin mansikkamaito patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Annamari 16.06.2016
Pätkiksen näköinen pötkylä, joka tuoksuu mansikkaeskimolle, siis sille jäätelöpuikolle. Koostumus tässä on melko kuivakka ja hapras, mutta kyllä tämä melko samettiseksi sulaa suuhun. Aluksi mansikkaisuus on miellyttävä, mutta pian maku muuttuu ihmeelliseksi ja liian makeaksi ja esanssiseksikin. Kyllähän tätä syö, mutta lasten tuotteeksi tämä on tarkoitettu uskoisin ja se kyllä näkyy ja maistuu. Plussaa kauniista kääreestä, mutta tuskin tämä siitä huolimatta eksyy ostoskoriin toiste.

Joona 30.03.2016
Fazerin pieni, esanssiselta mansikalta tuoksuva patukka, jonka päällä maitosuklaata ja (tumma?)suklaraitoja. Tuoksu on todella paha, mansikka siinä jotenkin tuoksuu mutta hyvin esanssinen sellainen. Entäpä maku? Aivan hirveä. Rakeista, "mansikan"makuista ruskeaa tahnaa patukan sisällä ja ohut suklaakerros joka ei maistu "mansikan" keskellä olenkaan. Jälkimaussa havaittavissa pieni maitosuklaan häivähdys, mutta pääasiassa mansikka. Tämä oli kyllä Fazerilta melkoinen munaus.

Iikka 19.09.2014
Ohut pötkö tuoksuu voimakkaasti makealle marjalle. Maussa on myös tätä marjaa mukana, vaikka pääpaino onkin makeudella. Ei täysin lunasta tuoksun odotuksia. Marja lienee esanssinen mansikka. Yksi pötkö menee helposti alas, ja ehkä toinenkin. Ei paha, mutta jää aavistuksen kiitettävästä.

Olli P 20.08.2014
Maitosuklainen, ulospäin pätkismäinen 18g suklaapatukka kivalla mansikkamaisella tuoksulla varustettuna. Tryffelitäyte on hieman kuivahko, mutta ei ole rakeinen. Pehmenee ja hieman jää suun perukoille pyörimään, mutta ei häiritsevissä määrin. Mieto, teollisen makuinen mansikka sekä makea. Makeus ei ole mitenkään häiritsevän yliampuva. Ihan kiva patukka: helpohko syötävä sekä ihan ok mansikan maku saatu mukaan esanssin voimalla. Pikkukiva purtava makean himoon.

Jenni V 06.10.2013
Totaalisen suloinen vaaleanpunainen muumimammapatukka, jossa oli sisällä yhtä suloisen pieni ohuesti vaalealla maitosuklaalla kuorrutettu, kuivatulla mansikalla maustettu tryffelipatukka. Mansikka tuoksuu ja maistuu, tryffeli on sileää ja hiukan kuivahkoa ja "vähärasvaista" näin tryffeliksi. Patukka on kovin makea, ja makeus saa mansikankin kääntymään sellaiseksi eskimojäätelön esanssiseksi mansikaksi, vaikka patukka onkin aidolla mansikalla maustettu. Olisin toivonut tryffeliltä myös silkkisempää rakennetta. Lapsille tämä varmasti maistuu erinomaisesti, mutta minulle tämä oli hiukan liian makea kokonaisuus.

Jarkko 05.06.2013
Patukka on ulkoasun osalta väritystään myöten identtinen maitokaakao patukan kanssa. Tuoksussa ja maussa on kuitenkin lisäksi mansikkaista aromia. Tällä mansikkamaidollakin saa verensokerit nopeaan nousuun ja mansikkaisen aromin ansiosta tämä on hieman parempi kuin perusversio. Niin paljon parempi tämä patukka ei kuitenkaan ole, että arvosanaa korottaisin. Aivan liian makeaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani