Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer fasupala tuplasuklaa
Tuotteen Fazer fasupala tuplasuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,12 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Vohvelisuklaat.
 

Iikka 11.12.2013
Mukava suklaan ja vohvelin tuoksu. Puraisu paljastaa koostumuksen olevan pehmeän kuohkea. Mutta mikä ihme sivumaku tässä on? Todella kumma sekä hieman epämiellyttävä. Silti kolmen pisteen vohveli.

Hanna P 10.12.2013
Maitosuklaapäällysteisiä vohvelipaloja. Hyvin makean vaniljainen tuoksu. Sisällä makean vaniljaista täytettä. Tulee mieleen kotoisat jouluherkut "vaaleat piparkakut". Hyvin mutta myös perin hyvää.

Kirsi I 15.05.2012
Vohvelisuklaapaloja, joissa päällä tutun vohveliruutukuvion mukaisesti maitosuklaata, ei kovin paksusti, mutta maistuvasti. Täyte on pakkauksen mukaan valkosuklaista. Kerrassaan sopivan makea palanen, maistuu aidosti enimmäkseen suklaalle.

Antti M 11.06.2008
Makea ja raskaan oloinen variantti Fanipalasta; kohtuuhyvää mutta ei yllä alkuperäisen tasolle. Ei kykene poikkeuksellisesti imaisemaan koko pussia kerralla huuleen eli sen verran tökkii sietokyky. Aika rasvaisen, kermaisen suorastaan, oloinen vohvelikeksi, joka on kieltämättä hyvää mutta vain rajallisesti nautittuna.

Anja 30.05.2008
Fanipala, mutta mikä? Makea, sopivan rapea. Suklaa vaalea. Kookos?

Henriikka 30.05.2008
Tämä tuo niin mieleen lapsuuden, kun näitä pidettiin meillä hienona herkkuna. Harvoin kotiin keksejä ostettiin, niin oli luksusta jos näitä äiti tai isä toi kotiin. Maku on nykyään aika mitään sanomaton, mutta ne muistot mitä se tuo mieleen, niin nostavat tuotteen arvoa. Siksi annan arvosanaksi 3. Vaniljan maku on juuri hyvä, ei liian voimakas, mutta juuri sellainen, että se tunnistaa. Suklaakin maistuu hiukan ja vohveli on mukavan suussa sulavaa.

Kaisa 10.05.2008
Perusmakua- maitosuklaata ilman ylimääräisiä kotkotuksia. Ei jätä erityistä muistoa makuhermoon.

Tuula 10.05.2008
Klassista Fania. Ei yllätyksiä; ei siis pettymystä mutta ei myöskään suuria nautintoja.

Meeri 09.05.2008
Tuplasuklaa on aika harhaanjohtava nimi näille fanipaloille, koska sisällä oleva valkosuklaa maistuu mielestäni lähinnä kermalta eikä näissä ole maitosuklaatakaan yhtään normaalia fanipalaa enempää. Hyviä silti ovat.

Elina 13.04.2008
Tuoksu neutraali, mutta maku ei jätä kylmäksi. Maku todella teennäinen, paksu ja voimainen. Valkoinen suklaa ei maistu suloiselta, niin kuin sen pitäisi, vaan halvalta ja töksähtävältä. Tässä tuntui vohveliakin enemmän kuin muissa fanipaloissa, sekään ei ollut hyvä asia.

Milla 13.04.2008
Fanipalojen muoto ja koko ovat miellyttävät, yksi tai kaksi haukkua per vohveli riittää. Samoin se, että nämä tulevat pussissa rasian sijaan edesauttaa käden eksymistä vohvelipalojen sekaan uudemman kerran, ymmärrän jos joku kokee nämä addiktoiviksi! Jos tätä ei olisi maistanut aiemmin niin nyt olisi odotukset korkealla. Ihan Tuplasti suklaata, mahtavaa! Mutta kylläpä tämä oli suuri pettymys, tosissaan. Ensinnäkin tuoksu, mikä ihmeen voirasia nenäni alla avautuikaan?! Siis ihan pelkkä voi! Ja voissahan ei ole mitään vikaa, mutta ei suklaavohvelin kuulu tuoksua voilta. Makukin on samaa kaliiberia, voita on selvästi nyt laitettu sinne vohvelin väliin, mikä ihmeen tuplasuklaa tämä tällainen on..? Vähemmän tämä maistuu suklaalta kuin yksikään muista Fanipaloista. En saa tästä mitään positiivista sanottavaa irti.

Salla Elina Salo 13.04.2008
Rapeaakin rapeampi Fanipala. Ylivoimaisesti paras maistamistani Fanipaloista. Sopivan makea ja sopivan mehukas, suklaata hyvässä suhteessa vohvelin rapeuteen. Herkkulöytö.

Minna Hi 08.04.2008
Tuoksuu esanssiselta... Ei houkuttele maistamaan. Perushöttöä. Liian imelää.

Saila 04.04.2008
Äkkimakea, toffeinen ja suklainen mutta ei mitään erikoista mainittavaa. Vähän puisevakin jälkimaku.

Sanna K 04.04.2008
Kaikin puolin houkuttelevan kuuloinen herkku. Suklaa yksistään saa kaiken kuulostamaan (ja maistumaan) hyvältä, saati kun nimenä on tuplasuklaa niin ei voi odottaa kuin herkkua! Maitosuklaakuorrute onkin herkullista, mutta sisällä oleva valkosuklaa vaikutti enemmän vaniljakreemiltä kuin valkosuklaalta. Hyvää oli kuitenkin, mutta parempaa olisi voinut olla.

Kai 04.04.2008
Fanipalan päällä hyvää maitosuklaata, välissä jotain valkoista täytettä jollaista vohveleissa yleensä on. Maistuu hieman vaniljalle. Ihan tavallisen makuinen, ei maistunut mitenkään erikoiselle.

Janne J 28.03.2008
Kiva makeahko säväys tämän vohvelisuklaan täytteessä. Ehkä hivenen keskivertoa parempi ja kiinnostavampi esitys. Kolme++.

Päivi 27.03.2008
Rapea vohveli. Kerroksittain vaniljaa ja vohvelia. Tää maistuu enemmän vaniljalle ja vohvelille. Suklaanmaku häviää kesken.

Antti K 27.03.2008
Voimainen maku, varmaankin joku pähkinävoisuffelihässäkkä, epämielyttävä jälkimaku eikä niin suklainen. Pahaa.

Kaarina 27.03.2008
Suklaa miedonmakuista, vohveli rapeaa. Mutta täyte hieman "raskasta" ja jää korostamaan pelkästään makeutta.

Antti H 02.02.2007
Suffelia uudella maulla, Mikähän se maku vaan on, tämä on melkein saman makuista kuin alkuperäinenkin tuote. Olisiko toffee? Kuitenkin aika äkkimakeaa.

Satu 02.02.2007
Suklaisia vohvelipalasia. Maku miellyttävä - ehkä hieman valkosuklainen. Veikkaisin aidoiksi Fasupaloiksi tai sitten kohtuullisen hyviksi kopioiksi.

Rami 01.02.2007
Hyvää. Suffelia? Kivan kokoinen pala. Kivasti narskahtaa hampaissa. Kahvipöydän keksinä tai sitten sellaisenaan. Korvike ehkä kuitenkin?

Minna R 01.02.2007
Tulee mieleen suffeli, sukla ahyvää, mutta sitä saisi olla enemmän. Vohveli ok, jälkimaku ihan hyvä. Maistuisi kahvin kanssa! Ei kuitenkaan montaa palaa voisi syödä, aika "äkkiimakeaa".

Susanna K 06.09.2006
Tuplan suklaan makua tuskin huomaa tässä Fanipalassa mutta jotain samettista ja pehmeää tässä on joka saa makunystyrät suussa heräämään. Maku ei millään tavalla ärsytä vaan saa haluamaan yhä enemmä näitä suklaapaloja...yllättävän hyvää !!

Jarkko 05.09.2006
Nimen perusteella ainakin minä jotenkin odotin että tässä olisi maitosuklaan lisäksi tummaa suklaata. No eipäs olekaan, vaan pinnalla on maitosuklaata ja täytteessä on sitten valkosuklaata. Kuulostaa herkullisen namikkaalta. Pussin avaamisen yhteydessä ilmoille vapautuva tuoksu on myös erittäin houkutteleva.

Pala suuhun ja puraisu. Nam. Mahtavan suklainen maku, vaikka erilaisia häivähdyksiä on monenlaisia. Näitähän ei pysty imeskelemään vaikka yrittäisi, ja miksipä yrittäisikään. Toimivat ehdottomasti parhaiten pureskeltuna. Vohveli on niin pehmeää että sulaa lähes suuhun ilman hampaiotakin. Yhdestä asiasta tulee moraalista miinusta: näiden syömistä ei kertakaikkiaan pysty lopettamaan, ennen kun pussi on tyhjä...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani