Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer pupuneidin choco-rae
Tuotteen Fazer pupuneidin choco-rae valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,71 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Pääsiäinen, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Olli P 03.05.2014
Pussi sisältää siis kolme erilaista herkkua joista kaksi sisältää suklaata. Pieniä ja isoja suklaapallukoita sekä hedelmäjäniksiä. Arvioin numeraalisesti suklaapallukat ja jäniksestä jotain turinaa.

Hedelmäjänis: Hedelmäinen, sitruksen pieni kirpeys. Hieman samanlaisia kuin kaikille tutun aarrearkkupussin hedelmäkarkit, tosin nämä ovat hieman sitkoisempia. Kiva, hyvä selkeä maku yhdistettynä tahmeaan, heikohkoon tuntumaan. Tuo kuitenkin ihan kivan kontrastin pussiin ja ansaitsee ehdottomasti peukutuksen, mutta ei arvosanaa tässä arvostelussa.

Pienemmät suklaapallukat: Pieni maitosuklaapallukka kätkee sisällensä hedelmäkarkin. Karkki on sitrusmainen ja tahmea, tarttuu hieman hampaisiin. Suklaata ohuelti ja perus makeaa maitosuklaata. Alussa suklaa ja ennenkaikkea sen makeus tulee esiin. Suklaa katoaa nopeahkosti ja karkin hedelmäisen kirpakka maku tulee selvästi esiin. Tuntuma ei kaikkinensa toimi, mutta maku on ihan ok. Ei häikäise kuitenkaan: hieman tylsä tapaus. 2p

Isommat suklaapallukat: Kermatoffeeta maitosuklaakuorrutteella. Kiinteä kermatoffee joka on, ainakin lähellä saman valmistajan omar-karamellia. Purtava tuote, vaikka onkin pehmeähkö sellainen. Hieman rakeinen. Alussa suklaa hieman tasapainottaa makeutta, mutta kun suklaa katoaa niin kermainen makeus ottaa vallan ja on lopussa voimakkaan makea. Kuinka tällainen omarin ystävä ei voisi tykätä tästä? No, ei tämä vitosen tuote ole kun suklaa katoaa hieman liian nopeasti. Alussa toimii kaikkinensa ja loppu onkin omar-karkin syömistä. Mutta toimii mulle 4p arvoisesti.

Kokonaisuudessaan ihan ok pussi ja voisi ostaa jopa toistekkin. 3p keskiarvo tuntuu oikealta ja jänö lisänä annetaan vahva 3p.

Jarkko 14.04.2014
Pussia ei kovin jännittäväksi voi kehua. Se ei juuri poikkea muista karkkihyllyn karkkipusseista. Pussissa on kolmenalsia karkkeja, joista vain kahdessa on suklaata. Arvioin kaikki erikseen, eikä suklaattoman karkin maksimaalinen arvosana vaikuta tuotteen arvosanaan millään tavalla.

Keltainen jänis on suklaaton hedelmäkarkki. Se maistuu joko appelsiinille tai ananakselle tai... Se on todella hyvä (olenhan myös hedelmäkarkkien ystävä). Ehdottomasti maksimipisteiden (5) arvoinen.

Isompi suklaamöllykkä on kuiva ja sisusta muistutta Omar-toffeeta kaikessa rakeisuudessaan ja kuivuudessaan. SUklaata on aivan liian vähän suhteessa tuohon täytteeseen ja kokonaisuus on liian makea. Keskinkertainen kolmonen tälle.

Pienempi suklaamöllykkä on tutun mallinen muista Fazerin karkkipusseista. Sen sisus on kuitenkin muista pusseista poikkeavan makuinen, mutta edelleen aivan mahtava puolikuminen hedelmäkarkki. Tokihan suklaata voisi olla enemmänkin, mutta tällaisenakin helposti ahmittava ja viiden pojon namu.

Tottahan toki pussin suklaatuote-statuksesta voi olla jälleen kerran montaa (tai oikeastaan vain kahta) mieltä, mutta laskipa suklaattoman karkin mukaan tuotteen keskiarvoon tai ei, on kokonaisuuden arvosana aina nelonen, pyöristyksen kanssa tai ilman.

Kirsi I 13.04.2014
Isommat suklaapallerot ovat jauhoisia ja miedon makuisia, pinnalla vanilliinista maitosuklaata ja sisällä vaaleaa vaniljaista toffeeta. Aika vaatimattomia. 2p. Keltainen, sitruunanmakuinen hedelmäkarkkipupu on raikas ja sopivan sitkeä. Pienemmät suklaapallerot kätkevät sisäänsä vihreää, raikasta hedelmäkarkkia, ei tunnu marmeladilta, ja ohuen kerroksen jotain vaaleankeltaista, päällyksen maitosulkaan maku sekoittuu näihin raikkaisiin hedelmämakuihin mukavasti, ja tämän pussin suosikkini ovatkin nämä pikkupallerot. 3p. Keskiarvona suklaisista 3 pistettä.

Janne J 13.04.2014
Pussista löytyi kolmenlaista täytettä: pienempiä suklaapalleroita, isompia suklaapalleroita ja keltaisiä pehmeitä karamelleja. Pienen suklaamykyn sisällä on vähän tiiviin marmeladin tyyppistä hedelmäistä juttua, mukavan pirteä eikä liian keinotekoisen oloinen, suklaata olisi tosin saanut olla enemmän. Isommasta suklaapallerosta on suklaata vain ohut pintakerros ja sisällä vaaleaa jauhoista täytettä. Makea, mutta ei mitenkään mieleenpainuva, ihan kuin halvimman hintaluokan konvehtirasiasta. Karamellin jätän arvioimatta (vaikka ne olivat ihan ok), suklaasta kun tässä yhdistyksessä on kuitenkin kyse.

Iikka 13.04.2014
Pussissa on jonkinlaista sisältöä. Yksi pupu eroaa papanoista. Pupu on varsin tavallinen kompiainen, ei ehkä kuuluu suklaa-arvioihin. Pieni papana sisältää jämäkkää marjaista karkkia. Ison papanan täyte menee pureskelen rikki, mutta on makeaa. Kyllähän tässä on trulleille ynnä muille herkuteltavaa, mutta suklaata ei ole kuin nimeksi. Tykkään kuitenkin karkeista, vaikka silläkään saralla tämä ei ole parhaimmasta päästä. Koska en ostaisi tätä pussia, olkoon pisteet 2.

Hanna P 13.04.2014
Pussissa keltaisia pupuja ja isompia ja pienempiä maitosuklaamöllyköitä. Puput perushyvää hedelmäkarkkia. Pienemmissä pallukoissa sitkasta ja aavistuksen sitruunaista täytettä, mutta suklaan maku ei ole kummoinen. Isommissa pallukoissa sokerisen ja ehkä aavistuksen mantelisen makuista kiinteää täytettä. Hauska ja erilainen yhdistelmä ja ihan perushyviä namuja, vaikka suklaa sinänsä ei sykäytäkään.

Jenni V 08.05.2013
Fazerin pääsiäispussisarjan suklaaversio, jossa koristeena kivannäköinen munaa kantava pupu ja sisältönä kolmenlaista makeista:

Keltainen pupunmuotoinen hedelmäkuvio: Näitä oli pussissa vähiten, ihan hyvä niin koska näissä ei ole suklaata. Puput ovat sitkeähköjä karkkeja, ja maistuvat minusta sitruunalle, joskin jossain luin että nämä olisivat appelsiinikarkkeja... Tiedä häntä. Sitkeydestä miinusta, 2 pistettä.

Pieni chocorae: Polly-karkkeja ulkonäöltään muistuttavia suklaakuorrutteisia hedelmäkarkkeja. Jotenkin odotusarvo oli että sisältö olisi pollyjen tapaan vaahtomainen, mutta sisällä olikin sitten ilmeisesti samaa karkkimassaa kuin hedelmäpupussa. Eli valitettavan sitkeää oli karkkimassa, mutta suklaan maku sopi siihen kyllä hyvin. Ilmeisesti makuina oli ainakin sitrusta ja päärynää. Jälleen vähennän sitkeydestä pisteitä, eli annetaan näillekin 2 pistettä.

Suuri chocorae: Litteä rae, jonka rakenne on pehmeä, hyvä! Päällä on kerros maitosuklaata, ja sisällä vaaleaa toffeetäytettä. Haukatessa suklaata ja täytettä samaan aikaan tulee mieleen aivan kinder-suklaa, jee! Sitten maistan täytettä erikseen, ja sen maku onkin mitäänsanomattomampi, muistuttaen Pandan kuivia toffeerakeita. Yhdistelmä onkin siis näissä se juttu, todella makeitahan nämä ovat, joten ei näitä kerralla kannata montaa syödä. Kolmonen näille irtoaa helposti.

Mietin pussin kokonaisarvosanaa, sillä hedelmäkarkkeja on pussissa niin vähän. Kallistun kuitenkin kakkoseen, sillä pussin makeiset eivät ole hirveän hauskan näköisiä ulkonäöltään, ja tuntuu että pupukarkit on heitetty mukaan vain sen takia ettei pussin sisältö muistuttaisi jäniksenpapanoita. Kaiken kukkuraksi pussissa kehotetaan kokeilemaan rakeita kakunkoristeena, ja kyllähän Fazerilta tuohon tarkoitukseen löytyy edustavampiakin makeisia... Eli siis kahdella pisteellä mennään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani