Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer dumle original patukka
Tuotteen Fazer dumle original patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Annamari 13.02.2017
En muista ennen nähneeni tämmöistä Dumle-tuotetta, joten pitihän se ostaa testiin, kun osui silmiin. Perinteinen Fazerin pikkupatukka, jossa viisi pulleaa palaa. Tuoksu on paahteisen toffeinen. Sisällä on toffeeta, joka on sopivan kiinteää eikä valu tai sotke. Tuttu dumlen maku! Toffeeta on sopivan paljon. Makeutta on reilusti, mutta enpä muuta odottanutkaan.

Hanna P 17.12.2015
Pulleita paloja Fazerin maitosuklaata toffeisella tuoksulla. Sisus pehmeän toffeista. Sinänsä toffeesuklaa miellyttää minua, mutta tämä on jokseenkin pliisun ja makean makuista. Hyvä tuote makeannälkään kylläkin, jo muutamasta palasta lähtee makeanhimo, tosin suurempina annoksina voisi olla jokseenkin yltiömakeaakin ja makeaähkykin iskeä. Vähästä hyvää kumminkin.

Jenni V 06.05.2013
Dumle liquorice-patukan sisartuote, tällä kerralla luvataan ihan originaalia dumlen makua. Tuotteessa on 44% toffeetäytettä ja loput maitosuklaata. Tuotteen maku on yllättävän lähellä liquorice-makua, suolaa on tässäkin tuotteessa ilmeisesti runsaasti. Toffeen rakenne on myös sama eli erilainen kuin perusdumle-konvehdeissa. Toffee on juoksevampaa, kiiltävämpää ja "läpinäkyvämpää", veikkaisin sen perustuvan pitkälle siirappiin. Pieni perusdumlen vivahde maussa kyllä on, mutta kyllä on aivan toisenlainen tuote kuin dumle. Makeuttahan patukassa piisasi, ja mielestäni näin makea ei oikein patukkamuodossa toimi, kun alkaa tökkiä jo reilusti ennen puolta väliä. Suklaa on myös makeaa ja vaaleaa, ja sen maku jää aika hyvin toffeen alle, ehkä vain korostaen sen makeutta. Eli tuskin menee ostoon enää tämä patukka.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani