Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer suffeli bites tryffeli
Tuotteen Fazer suffeli bites tryffeli valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

minttumies 09.10.2013 : Nämä on hyviä ja muista erottuvia. Pisteet jää kuitenkin neljään: hieman liian makeaa ja heiman liian pehmeää.

Kaakaolehmä 04.10.2013 : Lähes vitosen arvoisia, mutta koska saman sarjan vaniljaversio on hitusen parempaa, jää tämän pisteet neljään. Hieman ehkä raikkautta olisin kaivannut, ja se kaipaus täyttyy vaniljaversiossa. :) Todella herkullisia kyllä, pussi hupenee nopeasti, mutta ei toisaalta liian nopeasti koska palasissa on kokoa mukavasti, silleen sopivasti. :) Hauska syödä välillä niin että haukkaa palasta "väärin päin" jolloin kerrokset erottuvat kahdeksi ohuemmaksi kerrokseksi...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani