Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer suffeli bites tryffeli
Tuotteen Fazer suffeli bites tryffeli valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Jenni V 03.12.2015
Tämä "fasun fanipala" osui nyt ensimmäistä kertaa maisteltavaksi, ja eihän tämä ulkoisesti fanipalasta mitenkään eroa. Kuorrutetta näyttääpi olevan melkoisen ohuelti palasen päälle, vohveli jopa vähän kuultaa läpi... Ja makukin on, sikäli kun muistan, hyvin lähellä originaali-fanipalaa. 8-grammaisen rapsakan vohvelin syö alta aikayksikön, ehkä pikkuisen höttöiseltä tuote siis tuntuu. Maussa ei ole valittamista, tosin ei mitään erityistä kehuttavaakaan. Mitään tryffeliä muistuttavaa tuotteesta en löytänyt, yritin maistella täytettäkin erikseen, mutta se maistuu vain sokeriselle, miedon kaakaoiselle kreemille. Kolmen pisteen mättötuote.

Jarkko 03.05.2013
Vaniljaiseen siskoonsa nähden on näiden vohvelipalasten tuoksu selvästi suklaisempi, kuten on myös maku. Suklainen maku onkin jotenkin jännä, enkä ensin meinaa saada päähäni mistä maku on tuttu, mutta sitten välähtää: Monenlaiset tryffelipallot, joita kaakaojauheella peiteltynä myydään, niille nämä maistuu. Näitä popsiessa tyydyttyy kyllä suklaanhimokin makeanhimon lisäksi. Maku on varsin erilainen aiempiin vohvelikekseihin tai kekseihin yleensäkään verrattuna. Näistä saattaa tulla säännöllinenkin vieras meidän kaappiin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset