Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer suffeli bites vanilla
Tuotteen Fazer suffeli bites vanilla valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Miia 26.05.2016 : 215g pussukka, jossa nyttemmin Fasupala-muotoon ehtineitä Suffeli-patukoita. Eli vaniljakreemitäytteisiä, maitosuklaalla (30%) päällystettyjä vohvelipaloja. Kylläpäs pussia avatessa tulee voimakas tuoksu, seassa on vaniljaa ja jotain vähän hapokasta, jogurttia (???). Lähemmin tutustuttaessa tuoksu on aika neutraali. Maku sitten... Vaniljainen, sivussa vähän hunajaista, onko toffeeta mukana? Jälkimaku voimakkaan vaniljainen. Kreemiä tuntuisi olevan välissä aika runsaasti, kiva! Vohveli on jotain hyvin kuivakkaan ja hiukan kostean välimaastosta, neutraalin makuinen, mutta koostumus istuu ihan mainiosti kokonaisuuteen. Suklaa ei tässä juuri maistukaan, mutta pehmeä vanilja ja rapsahtava vohveli tekevät "Suffelipalasta" varsin koukuttavan kahvitteluherkun. Kyllä olen niin hövelillä tuulella tänään, että annan neljä pojoa, on tää sen verta hyvää :)

Mari 03.09.2014 : Fanipalahan on Fasun keksinamu (Fasupala) alunperin. Tämä herkku on ykkönen kahvin kanssa.

Kaakaolehmä 04.10.2013 : Nami nami. Fanipala vanilja poistui markkinoilta ja tilalle tulivat nämä-kuinka kätevää. Todella herkullisia, pussi hupenee nopeasti, mutta ei toisaalta liian nopeasti koska palasissa on kokoa mukavasti, silleen sopivasti. :) Hauska syödä välillä niin että haukkaa palasta "väärin päin" jolloin kerrokset erottuvat kahdeksi ohuemmaksi kerrokseksi...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani