Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer suffeli bites vanilla
Tuotteen Fazer suffeli bites vanilla valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Jenni V 06.04.2018
Pussillinen fasupalojen näköisiä suklaavohvelipaloja, jotka on brändätty suffeliksi. Päällä on ohuen ohut kerros maitosuklaata (prosentuaalisesti kuitenkin 42%) ja sen alla rapsakat kerrokset vohvelia ja vaniljanmakuista kreemitäytettä. Kreemiä on todella runsaasti, joten kuivaa tämä ei suinkaan ole, ja vaniljakin maistuu varsin mallikkaasti. Makeutta piisaa silti vähän liiaksi, vaniljakiisseli kreemin sijaan olisi toiminut raikkauden suhteen paremmin, mutta toteutus voisi olla hankala... Kreemi toi nyt kosteutta, mutta jotenkin jos sitä on liikaa, tuntuu, että vohveli olisi täytetty rasvalla. Yhden palan kerta-annoksena kolmosen tuote, vanilja-aromit on kohdillaan kyllä.

Jarkko 03.05.2013
Fanipala? Jos vieressäni ei juuri tällä hetkellä olisi sekä fanipala-pussi (jonka takana kerrotaan tuotemerkin kuuluvan Mondelez Internationalille (ent. Kraft Foods)) ja tämä suffelipussi, jonka kerrotaan olevan Fazer Makeisten valmistama, niin voisin kyllä uskoa ihan samaksi tuotteeksi. Välittämättä kilpailutilanteesta maistelen näitä vohvelipalasia avoimin mielin ja hyviähän nämä ovatkin. Ja koukuttavia. Vaniljainen ja samalla voimainen maku tuo mieleen äidin leivontahetket joiden päätteeksi pääsi nuolemaan taikinakipon, jossa oli sekoitettu keskenään voi, sokeri ja kananmuna. Minulla ei näitä voffeleita maistellessa ollut alunperinkään kovin kaamea makeannälkä, joten se tyydyttyi hetkessä. Kuvittelen kyllä helposti popsivani näitä telkun ääressä tulevaisuudessa. Ellei vaimo kerkeä ensin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani