Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer appelsiini & crisp tumma suklaa 47%
Tuotteen Karl Fazer appelsiini & crisp tumma suklaa 47% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Arde 05.06.2013 : Olen odottanut Fazerilta kunnon appelsiinisuklaata Fazerinan lisäksi ja tässä se nyt tulee. Hyvä idea käyttää appelsiinipaloja ja crispejä joidenkin valmistajien käyttämän appelsiininkuoren sijaan. Lopputulos on maukas ja appelsiininen. Suklaa on minun makuuni sopivan tummaa ja makeaa tässä tapauksessa. Ei yhtä makeaa kuin maitosuklaassa, muttei myöskään yhtään kitkerää kuten jossain toisissa appelsiinisuklaissa. Yhdellä sanalla: tasapainoinen! Ehkä paras Fazerin uutuustuote pitkään aikaan.

Papu 03.05.2013 : Uutuustuote pääsi testiin appelsiinin vuoksi, muuten lukeudun enemmän maitosuklaiden ysäväksi. Tämä oli kyllä positiivinen yllätys! Itse suklaa oli makuuni sopivan tummaa, eli ei liian kitkerää, ja makeuskin oli mieleeni. Suklaan seassa olevat crispit ja appelsiinin makuiset sattumat olivat kiva lisä ja antoivat mukavaa rakennetta ja tuntumaa. Appelsiinin maku oli mielestäni onnistunut ja sopi mainiosti tumman suklaan kaveriksi. Olen iloinen tästä uutuudesta!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani