Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer appelsiini & crisp tumma suklaa 47%
Tuotteen Karl Fazer appelsiini & crisp tumma suklaa 47% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Hanna P 22.04.2014
Tummahkoa Fazerin suklaata rouhesattumin. Perinteistä Fazerin makeaa tummaa suklaata ja mukavasti rouskuvia sattumia. Jotakin hedelmää tai marjaa lienee. Oikein mukava rouskuttelusuklaa, vaikka sattuman aika perinteisen makuisia ovatkin.

Iikka 19.04.2014
Tummahko maku. Makean appelsiininen. Jokin rohisee hampaissa. Makea mutusteltava. Vaikkei äkkiseltään parasta suklaata, tulee tähän himo.

Olli P 25.10.2013
Tuttu fazerlevyn ulkomuoto ja tällä kertaa tummasuklaata sattumilla. Tummasuklaa on tuttua, makeahkoa fazeria. Appelsiini ei juurikaan tule tuoksussa esiin. Pehmeähköä suklaata, jossa crispit tuovat hyvin sopivan rapeuden mukaan. Appelsiinisattumat ovat marmelaidisia, mutta eivät tartu hampaisiin millään lailla. Appelsiinin paloja on aika harvassa, joten ei satu joka puraisulle. Suklaa massoittuu nopeahkosti, mutta ei rasvoitu vaan katoaa suusta sulavasti. Appelsiini jää turhan pliisuksi maussa; nyt tämä on enemmän makeaa tummaasuklaata crisp paloilla. Kaakaon maku on pääosassa lyhyehkössä jälkimaussa. Yhteenvetona voisi sanoa että suklaassa ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta eniten odotettu ja lupailtu maku eli appelsiini jää aivan liian paljon varjoon tässä tuotteessa.

Jenni V 22.05.2013
Äitienpäivänä sain maistiaisia Fazerin uutuussuklaalevystä. Rakenne on levyssä hiukan kupruinen, näkee että joukossa on runsaasti sattumia. Jaahas, että on rakenneltu sitten appelsiinia hyytelöimällä täysmehutiivisteettä ja omenasoseetta... Noh, katsotaan miltä maistuu.

Suklaa on sitä tuttua Fazerin "tummaa" eli ei kovin tummaa ole. Toisaalta tämä tummuusaste istuu aika mukavasti appelsiinin makuun, jota on kyllä kieltämättä tuotteessa runsaasti, vaikka se omena-tiivistemehuyhdistelmällä onkin saatu aikaan. Yhdistelmässä on jotain kovin tuttua, Fazerinaa se ei muistuta lainkaan, mutta sitten keksin että tämähän on aivan kuin Pim's -leivoskeksin päällystä ja hyytelöityä täytettä. Molemmille on yhteistä se, että suklaa on tummahkoa ja appelsiinia on suhteessa paljon, joten sen maku korostuu. Ehkä makuuni olisi saanut vähän vähemmänkin korostua, toisaalta makua tasapainottaa mukana oleva riisicrisp, jota on myös heitetty sekaan reilulla kädellä. 3 pistettä annan sen takia, ettei tämä nyt ykkösvalinta olisi Fazer-levyn ostamiseen, ja jos saa Fazerinan ja tämän väliltä valita niin ottaisin ehdottomasti Fazerinan.

Kirsi I 19.05.2013
Ensimmäinen ostamani levy oli kadonnut ns. parempiin suihin reissuni aikana. Ennakkoon minulle kerrottiin, että hyvää on, mutta ei maailman parasta. No, toinen ostos toden sanoo. Siis, taas tätä imelää tummaa suklaata. Mikä pettymys. Crispit ovat kivoja, pehmeät appelsiinimarmeladin palaset samoin, mutta kovin jää silti laimeaksi appelsiinin maku. Ei, kertakaikkiaan ei sytytä tämä särmätön suklaa. Keskivertosuklaisiin menee arvosana.

Janne J 16.05.2013
Ensimmäiseksi kommentti kääreestä: todella hieno. Suklaan tuoksu, koostumus ja suutuntuma ovat myös hyvällä mallilla. Valitettavasti tämä suklaa kompastuu tärkeimmässä asiassa eri maussa, tummahko suklaa ja kaveriksi valitut lisukkeet eivät vain muodosta makuhermoja palkitsevaa kokonaisuutta, etenkin kun makeutta on selvästi liian paljon. Sokeri ei kuitenkaan pysty täysin peittämään kaakaon karvautta, eli lopputulos on harmittavan lähellä taloussuklaata. Appelsiinia ei ole joukossa ainakaan liikaa, eli minun makuuni se olisi saanut maistua himpun verran enemmänkin.

Jarkko 03.05.2013
Fazerilta ilmestyi samanaikaisesti kaksi appelsiinistä uutuutta ja tämä on toinen niistä. Suklaassa kerrotaan olevan appelsiinin makuisia hedelmäpaloja, jotka muodostunevat mainituista appelsiinitäysmehutiivisteestä, omenasoseesta ja hyytelöimisaineesta. Crispin koostumuksesta voin vain arvata, että tuoteluettelossa mainitut riisijauho, vehnäkuitu ja ohramallasuute lienevät sen alkuaineita. Kaakaota tässä puolitummassa suklaassa on 47%.

Tuoksu on appelsiinin ja makean tumman suklaan. Crispipallerot tuntuvat syödessä selvästi hedelmäpaloja selvemmin ja hedelmäpaloja ei tunnu sattuvan huomattavaksi asti vielä kahdenkaan rivin jälkeen. Crispipallerot ovat hieman liian kovia minun herkille ikenille ja mieltymyksille, mutta maku on kuitenkin parempaa kuin odotin. Kokonaisuushan on toki varsin makeaa ja liian makea tumma suklaa ei ole hyvää. Appelsiinin maku on kuitenkin sellainen, että se kaipaa rinnalleen makeutta ja tässä levyssä yhteistyö toimii. Tummaksi suklaaksi tätä on vaikea mieltää, joka on ehkä hyväkin asia, sillä pidän tummista suklaista eniten ilman lisukkeita. Mielestäni ihan mukava uutuus kapeille suklaamarkkinoillemme ja moraalista plussaa appelsiinin käytöstä makuaineena. Varsinaisella pisteasteikolla liikutaan kolmosen ja nelosen välimaastossa, mutta kallistutaan lopuksi lähemmäs kolmosta, vahva kolmonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset