Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer kismet fazerina
Tuotteen Fazer kismet fazerina valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Miia 14.03.2015 : Kah, enkö tätä ole vielä arvostellut... Korjataan tilanne nyt, kun lauantaiaamun kunniaksi juon viikonloppukahveja. Eli... Klassikko-Kismet ja Fazerina ovat solmineet liiton, tuloksena rapea maitosuklaavohveli kohtaa "appelsiinin makuisen nougattäytteen". Kokoa tällä(kin) Kismetillä on 55g. Patukka on jaettu neljään isoon, helposti rapsahtavaan lohkoon. Käärettä avatessa nenään tupsahtaa voimakas appelsiinin tuoksu, sekä joku alkoholiin viittaava aromi. Lohkaisen yhden palan: vohvelia on kolmessa kerroksessa ja Fazerina-täytettä kahdessa, päällä on ohut, vaaleamaitosuklainen kuorrute. Maistetaan... Vohveli on rapsakkaa, mutta on tämä silti mehukkaampi kuin klassikko-Kismet. Suuhun leviää tuttu Fazerinan appelsiiniaromi. Suklaa jää maussa taustalle, maun muodostavat kuivakka vohveli sekä voimakkaan appelsiininen Fazerina. Tykkään sekä Kismetistä että Fazerinasta ja makukomponentit ovat periaatteessa kohdillaan, mutta yhdessä eivät omaan makuuni toimi ihan niin hyvin kuin toivoisi. Joku tässä vähän mättää... Kolmonen.

Joblo 12.10.2014 : Tämä patukka maistuu juuri siltä, miltä Kismetin olettaisikin maistuvan fazerinamaisen appelsiiniaromin kanssa. Perussettiä, ei valittamista.

Arde 05.06.2013 : Taas yksi yhdistelmätuote. Fazerina on suosikkini, Kismet ei niinkään. Siksi jotenkin laimea lopputulos tutusta kivasta makuvivahteesta huolimatta, koska vohveli hallitsee.

Chi 05.05.2013

suklaahirviö 28.04.2013 : Tämähän oli hyvää! Ja mehukkaamman oloista kuin vanha, joskus kuivahko kismet. Jos saan ehdottaa, niin Fazer voisi huoletta poistaa vanhan version markkinoilta ja korvata sen tällä.

Kaakaolehmä 28.04.2013 : Tuoksuu Fazerinalle. Maistuu Fazerinalle. Yllätyin. Ihan onnistunut tekele, ainakin Fazerinan ystävälle.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani