Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer kismet fazerina
Tuotteen Fazer kismet fazerina valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,63 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Hanna P 04.11.2014
Mansikkainen vohvelisuklaa. Pinta on hieman vaalentunut, mutta tarkistin ettei suklaa ole vanhentunutta. Tuoksu on kivan kuvan appelsiininen. Appelsiinin maku on kivan mieto, mutta vähän keinotekoinen. Se tuo kuitenkin raikkautta muuten nougattiseen kokemukseen. Arvosana 3,5 pyörystyen neloseen.

Iikka 30.10.2014
Tuttu näky, ehkä väri muuttunut. Tuoksussa on konvehtimainen marja/sitrus. Rouskuu ja lohkeaa tutusti. Ehkä kuitenkin normikismetiä pehmeämpi koostumus. Marjaisempi mutta vähän kaakaoisempi maku kuin alkuperäisessä, ehkä aavistuksen pliisumpikin. Mutta hyvä vohveli on hyvää. Söisin enemmänkin. 3,5 p => 4 p

Alexandra 13.10.2014
Fazerinalla on pehmeä kermamakuinen ja samettituntuinen maku. Se on yhdistetty ripeän ja suussa sulaavaan vohvelikeksiin Kismetissa. Tuntuu, että jokaisen puraisun takana avautuu uusi makuelämys ja vaikka söisi koko patukka kerrallaan, aina maku yllättää positiivisesti.

Jenni V 31.07.2013
Fazerin kismet-patukkaa appelsiinitryffelitäytteellä. Ihan perus-kismetiltähän tämä näyttää, mutta tuoksu on selkeän fazerinamainen, ei kovinkaan raikaan appelsiininen vaan vähän tunkkainen. Hieman tunkkaiseksi osoittautuu patukka myös maultaan. Suklaa ja vohveli ovat tuttua kismetistä, täyte on vain vaihdettu appelsiinitryffelin makuiseksi. Jotenkin yhdistelmä silti feilaa, täytettä on suhteessa ehkä liian vähän tai se ei ole tarpeeksi raikasta poistamaan vohvelin liiallista kuivakkuutta. Olisin toivonut vohvelin tuovan kokonaisuuteen keveyttä, mutta nyt se tuntui vain rasitteelta. Ei toimi.

Kirsi I 15.05.2013
Näissä aina pelottaa, ovatko niin hyvää, ettei sanotuksi saa. Onneksi sentään eivät ihan toteuta retromainoslausettaan. Fazerina-versio osoittaustuu raikkaan appelsiiniseksi vailla tunkkaisuutta tai liiallista happamuutta. Vohveli on rapeaa, eikä sitä ole liikaa, täyte on miellyttävän kuohkeaa ja suussasulavaa. Appelsiiini ja suklaa korostavat toistensa makua sopivasti ja jälkimaku on miellyttävä. Kaikenkaikkiaan teennäistä esanssisuutta ei ole.

Jarkko 03.05.2013
Tutun kismetin näköinen levy/patukka tuoksu selkeästi fazerinan appelsiinille. Ensimmäinen haukkaisukin maistuu aluksi fazerinalle, mutta muuttuu nopeasti joksikin ihan muuksi. Appelsiinin maku on yhtäkkiä aivan liian voimakas ja jopa parfyymisen pistävä. Koostumus vohvelipatukassa sen sijaan on ihan kohdillaan. Kismetin vahvuus verrattuna moneen muuhun vohvelisuklaaseen on mielestäni riittävä kosteus. Kismetin voi helposti syödä juomatta mitään ennen, aikana tai jälkeen. Harmillisesti tuo appelsiinin aromi ei tällä kertaa miellyttänyt minua. Söin kyllä koko patukan tätä kirjoittaessa ja syön toisenkin, jos joku tarjoaa.

Teresa 29.04.2013
Tutut Fazerinan oranssinruskeat värit ovat päässeet Kismetin kääreeseen. Ulkonäöltään suklaa muistuttaa täysin peruskismetiä.Kun patukan aukaisee ja suklaan ottaa esille, tulvahtaa ilmoilla miellyttävä, kevyenmakea appelsiinin tuoksu, ja tarkemmin nuuhkiessa se vain voimistuu. Tuoksuu todella hyvälle. Koostumus on rakenteeltaan hyvin perinteinen Kismet: vohveliä, aromisoitua nougattäytettä ja kruununä päällä suklaakuorrutus. Maku on yllättävän appelsiininen - olen positiivisesti yllättynyt. Tosin Fazerinaa ei maku mielestäni muistuta, vohveliä on ihan liikaa siihen että Fazerina tulisi edes mieleen, ja toisaalta Fazerinassa appelsiinin maku ei ole lainkaan näin selvä. Mutta tässä erittäin miellyttävästi suun takaosassa maistuu tuo appelsiini, ja se sopii mielestäni erinomaisen hyvin yhteen lempeän suklaan, rapean vohvelin ja makean nougatin kanssa. Se antaa maulle sopivasti raikkautta ja syvyyttä. Mielestäni erittäin onnistunut uutuus Fazerin Kismet-perheeseen, jopa parempi kuin Kismetin Marianne-versio. Nimeäminen on ehkä mennyt vähän pieleen, sillä ihan hyvin tämä olisi voinut olla vaikkapa vain "Appelsiini-Kismet" - Fazerinalta tämä kun ei ainakaan minun suuhuni maistu, ja tämä seikka voi jollekulle aiheuttaa pettymyksen. Toki ymmärrän Fazerin politiikkaa siinä, että on haluttu jatkaa Kismet Mariannen jalanjäljillä (olisihan ko. tuotekin voinut olla vain "Piparminttu-Kismet"). Mutta nimeä lukuunottamatta erinomaisen hyvä tuote. Ihan varmasti tulen tätä jatkossakin ostamaan. Erinomaisen maukasta.

Olli P 27.04.2013
Ulkonäöllisesti tuttu kismet, mutta tuoksu on miellyttävä appelsiini. Koostumus on tuttua kismettiä, vohvelia ja suklaata. Vohvelia hieman enemmän, joka tulee maussa ja koostumuksessa esiin. Vohveli maistuu ja tuntuu enemmän kuin suklaa tai appelsiini. Appelsiinin maku kyllä löytyy, mutta vohveli on yllättävän voimakas. Tämä voisi olla mielummin kismet appelsiini kuin kismet fazerina. Fazerinan ystävänä tästä ei tule fazerina jollainlailla mieleen, ehkä se tuttu makeus puuttuu. Jälkimakua ei ole nimeksikään. On tämä hyvää, mutta yllättävän laimea fazerinan maku tiputtaa arvosanaa armottomasti.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani