Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer fazerina yksittäiskääritty (350g)
Tuotteen Fazer fazerina yksittäiskääritty (350g) valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Joona 30.03.2016
Kauniissa kääreessä on kaunis, appelsiinilta tuoksuva suklaakonvehti. Suklaa rapsahtaa rikki helposti hampaissa. Ensin maistuu herkullinen maitosuklaa, jonka jälkeen suuhun jää appelsiinitryffeli. Hyvää.

Annamari 08.02.2016
Ruskeakultaisessa kääreessä Fazerin irtokonvehdeille perinteisen muotoinen maitosuklaa. Tuoksuu selvästi appelsiinille, ehkä hieman keinotekoiselle, mutta houkuttelevalle kuitenkin. Maitosuklaakuoren alla on tryffelitäytettä, joka maistuu appelsiinille. Appelsiinin maku on miedohko ja lempeä, ei lainkaan pistävä. Täytteen koostumus on hyvä ja makeutta sopivasti. Ei ehkä ihan ykkössuosikki suklaa-appelsiini-tuotteista mutta hyväähän tämä on, liitto toimii! Neljä ja puoli pistettä, nousee siis vitoseen.

Jenni V 12.12.2013
Joulun käärepaperiin käärityistä konvehdeista varmasti useimmin valikoituu suuhun juuri tämä konvehti. Suklaassa on fazerinalle ominainen appelsiininen tuoksu, ja konvehti on juuri sopivan kokoinen, ja perinteisen näköinen. Fazerin sinisestä valettu suklaakuori on paksu ja sisällä on ihanaa appelsiinitryffelitäytettä. Syy miksi en anna viittä pistettä? No, ehkä tryffeliä olisi kuitenkin kaivannut hieman enemmän suhteessa, suklaata on kuitenkin aika paksulti, Erittäin vahva nelonen kuitenkin.

Jarkko 11.12.2013
Herkullinen maitosuklaan ja lempeän appelsiinin yhdistelmä. Joskus appelsiini lisätään liian voimakkaana makuna tuotteeseen, jolloin siitä tulee pistävä, mutta näissä fazerinoissa ei ole sitä ongelmaa. Suklaata pehmeämpi suklaatryffelitäyte on juuri sopiva koostumukseltaan ja soveltuu sekä pureskeltavaksi että imeskeltäväksi. Loistotuote!

Olli P 24.02.2013
Fazer legenda sanan varsinaisessa merkityksessä. Suklaa tuoksuu appelsiinilta. Maitosuklaakuori on mukavan pehmeä ja tryffelitäyte suussasulavan pehmeä. Alussa makuna tulee niin tryffelitäyte kuin myös appelsiini esiin, loppuakohden appelsiini nousee enemmän esiin. Upean makuinen ja tuntuinen suklaa! On makeahko, joten suklaa toimii yksittäiskäärittynä todella hyvin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani