Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer maya
Tuotteen Fazer maya valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,06 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Kirsi I 07.05.2012
Ensimmäinen kosketukseni chilisuklaaseen takavuosina ja on sittemmin pysynyt kultaisena standardina ko. lajiin ja harvassa on ollut tämän ylittäviä chilisuklaita. Chili ei ole koskaan ollut liian korostuneen polttavaa, mutta aina jäänyt viipyilevänä jälkimakuna suuhun pyörimään. Maissista suklaan joukossa olen aina pitänuyt, jo muinainen Pandan kaltakuorinen maissisuklaapatukka oli suosikkini. Lisäksi Fazerin maitosuklaa antaa chilille riittävän vastapainon eikä taivu poltteen alle. Vanha tuttu tuote, jota en ole aikaisemmin arvostellut, mutta ehdottomasti se juttu jota ostin kymmenittäin hullujen päivien tarjouksesta varastoon.

Marika 29.03.2010
Mukavasti rapsahtavaa, raksuista maitosuklaata. Raksut ovat tässä maissihiutaleita. Maissin makeusko sitten antaa tähän pienen karamellisoituneen sävyn, vai mikähän.. joka tapauksessa mukana oleva suolaisuus vie sen pahimman makeuden, ja hyvä niin. Chiliä joutuu odottelemaan pitkään, eikä se edes potkaise kunnolla. Lisää chiliä ja vähemmän sokeria! Muutoin onnistunut tuttavuus.

Henriikka 13.06.2008
Olen syönyt paljon erilaisia chili suklaita, mutta tämä on jäänyt maistamatta. Maissi tekee suklaasta mukavan rapsakkaa ja se tuntuu miellyttävälle suussa. Alan jo ajatella, että onko tässä chiliä ollenkaan, mutta se tuleekin sitten jälkimaussa. Olisin kuvitellut, että chilin maku olisi hieman voimakkaampi, mutta parempi näin. Tässä on kaikkea juuri oikeassa suhteessa.Chili pistelee mukavasti makuhermoja, maissi antaa suklaan rakenteelle kivan sävyksen ja suklaakin on hyvää maitosuklaata.

Tätä ostan uudestaankin. Pidin tästä todella. En kylläkään voinut syödä, kuin kaksi pala, koska tämäkin on niin makeaa, mutta jääpähän seuraavalle kerralla syötävää. Arvosanaksi annan 4. Tämä oli lähes täydellinen patukka ja tuo chili tuo rutkasti lisäpisteitä. Liika makeus vei sen yhden pisteen pois.

Reeta 20.05.2008
Huh! En uskonut, että tämä olisi näin tulista ollut, vaikka tiesinkin patukan chiliä sisältävän. Kyllähän nämä kaksi on jo ammoisina aikoina yhdistetty ja sopivat periaatteessa toisilleen, mutta nyt ei suklaa päässyt kyllä oikeuksiinsa. Suuta polttaa. Toisaalta tämä oli mukavaa vaihtelua. Patukka oli kivan rakeinen.

Antti M 19.11.2007
Maya on myyntiin tulonsa jälkeen ollut ehdoton ykköspatukka, ainakin Fazerin valikoimassa. Ritisevää maissia löytyy hieman seasta ja sopivan mietoa chiliä loistavan maitosuklaan kera - todella mainio yhdistelmä. Ei ole löytynyt vielä chilisuklaata, joka tämän voittaisi ja muutenkin erilaisuudessaan tämä on onnistunut patukka.

Salla Elina Salo 04.09.2007
Kesti pitkään, ennen kuin tavallisen ”fazerinsinisen” maun takaa ryöpsähti chili. Rakeisempi koostumus, kuin mitä patukalta odotin. Aivan liian tulinen maku minulle, siis suklaaksi! Tulisessa ruoassa chili on paikallaan, mutten halua tällaista poltetta jälkiruoaksi suklaanautinnon perään.

Mirja 24.01.2006
Tosi hyvä ja kekseliäs yhdistelmä. Suklaa taattua Fazerin sinistä ja rakeet rouskuvat hamapissa mukavasti.

Satu 29.04.2005
Rouskuva, nitisevä, kunnon takapotku. Tulisuus on liian voimakas vastustaja - suklaalla ei ole mitään mahdollisuuksia.

Minna R 29.04.2005
Numero uno! Loistava yhdistelmä! Poikkeaa kaikista muista suklaista. Miksi tehdä uutuutta jos se ei ole jotain todella uutta!

Antti H 29.04.2005
Hyvä raksuva koostumus. Jälkimaku polttava, hieman erikoinen yhdistelmä. Chili ei maistu, vaan tuntuu jälkipoltossa.

Kyösti 29.04.2005
Maistuu kitalaessa asti. Jää hyvä ja voimakas jälkimaku suuhun.

Susanna K 29.04.2005
Eka puraisulla tuntuu kuin hampaat olisi kohdannut hiekanjyviä. Suklaan maku katosi kokonaan, karmivana jälkipotkuna chili! Apua, ei ikinä enää! Kurkkua kutittaa...

Jarkko 29.04.2005
Chilin tulisuus ja maissin ikenet särkevä rakeisuus pilaa hyvän suklaan. Jälkimakuna vain chili. Nenää kirveli vielä minuuttien kuluttua.

Rami 29.04.2005
Olin heti myyty kun tämä tuli kauppoihin. Loistava yhdistelmä: chili ja suklaa. Crispit sopii tähän hyvin. Aika näyttää jääkö kestosuosikiksi. Kaikille aluksi hyviltä vaikuttaville uutuuksille ei aina näin käy.

Mika 29.04.2005
Alkumaku hyvä suklainen, loppumaku kuin olisi syönyt tulista ruokaa. Vettä juotava, ei lisää tätä!

Marjo 28.04.2005
Jotain kindereitä jotka häiritsee. Siis aika TULISTA. Tässä on chiliä. Aika ahdistava kokemus ! Suklaa pysyköön suklaana ja chili ruoka-annoksissa !
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani