Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer susu mini
Tuotteen Fazer susu mini valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,55 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 09.11.2013
Taannoin oli olemassa susu-patukka ja nyt enää susu mini. 19 g patukassa on reippaasti yl puolet toffeeta ja joukossa 5 % riisimuroja. Ja loput sitten makeaa maitosuklaata kuorrutteen muodossa. Patukka on ohut ja röpelöinen, vähän sellainen suloinen rääpäle. Ihan laadukkaan oloinen kuitenkin. Ja kyllähän tämä miniversio on ihan riittävä, sen verran makeaa tämä on. Maku on kuitenkin toffeepatukaksi aika kiva, riisimurot tuovat rapsakkuutta ja keventävät ylimakeutta. Suklaa tässä jää nyt tietysti sivustakatsojan rooliin, mutta kuitenkin osana kokonaisuutta toimii hyvin. Yritän hakea toffeesta yhtäläisyyksiä muihin Fazerin toffeetuotteisiin, mutta en oikein löydä sopivaa vastinparia, ihan oman susumaista se on. Joku jännä aromi tosin patukasta jää jälkimauksi, siitä en oikein pidä, mutta en tavoita mitä se oikein voisi olla... Jotain samankaltaista aromia taitaa olla myös ahaa-patukassa, tosin susussa aromi ei ole niin vahva. Kaiken kaikkiaan ihan kiva, mutta makuuni kuitenkin niin makea, että kolmen pisteen arvoiseksi jää.

Salla Elina Salo 01.05.2007
Riisimuroja ja toffeetäyte maitosuklaakuorrutuksella. Hyvät ainekset hyvässä suhteessa toisiinsa. Ihan kiva pikkupatukka.

Satu 24.08.2006
Todella toffeinen elämys. Suklaa on kai ihan hyvää, vaikkei sitä maistakaan. Ainakaan se ei ole pahaa. Pikkuruisia krispejä ja runsaasti pehmeää toffeeta. Jotenkin liian nestemäistä.

Antti H 24.08.2006
Onpas mukavan pehmeää toffeeta, mutta mitä ihmettä suklaan seassa olevat kovat palaset on? Suklaata tässä on vain nimeksi.

Timo P 24.08.2006
Kamalan makea, minkä vuoksi ei voi syödä paljoa. Vie makeanhimon. Jälkimaku hieman taikinamainen. Perus toffeesuklaamättöä.

Niina 24.08.2006
Ihanaa ja makeaa. Tulee himo. Pieni sopiva pohjaan palaneen maku. Pyörii kauan suussa, nam.

Mika 23.08.2006
Tämä oli tutun makuista! Susu? Makea, miellyttävän tuntuinen koostumus ja hyvä maku. Toffeinen.

Marjo 23.08.2006
Toffeen vieno aromi. Voi että pehmeää ja ihanaa. Jotain tuttua ja turvallista. Menee liukkaasti alas. Tämä on iloista suklaata. "Kinderit" ei häirinneet toimitusta laisinkaan.

Jarkko 23.08.2006
Patukka pullollaan toffeeta. Suklaakerros aavistuksen ohut. Suklaan sisällä olevat hiekanjyväset herättävät mielenkiintoa, mutta tavis on tavis vaikka uudelleenpaketois...

Susanna K 23.08.2006
Tuoksu toffeen oloinen, maultaan Dumle-karkki. Pehmeä maitosuklaa joka toimii.

Janne J 23.08.2006
Ettei vaan olisi Dumlen sukuinen tuote? Joka tapauksessa ei niin ällöä ja löllöä kuin pussi-Dumlet. Toisinsanoen ihan mukiinmenevää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani