Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer fazermint double creams 47%
Tuotteen Fazer fazermint double creams 47% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 12.03.2013
Fazermint-brändiin sopien on tämä konvehtipakkaus hopeanhohtoinen, pahvinen puteli on aika tyylikäs. Rasiasta löytyy nordic gourmet-konvehtien tapaan yksittäiskäärittyjä konvehteja, jotka ulkonäöltään muistuttavat Pandan juhlapöydän konvehtien minttu-konvehtia. Suklaa on tummaa ja vähän naarmuuntunutta, tämä vähän himmentää arvokkuuden tuntua. Suklaata haukatessa sisältä paljastuu kahdenlaista täytettä. Alla on kerros tummaa, aika rakeista suklaatahnaa, jossa ilmeisesti on jonkunlaista mintunmakua. Hankalaa on sanoa, koska päällä on reilusti tuttua juoksevaa Fazermint-minttutäytettä, joka hallitsee makumaailmaa aika suvereenisti, ja juoksevuudessaan sitä on hankala erotella alakerroksesta. En pitänyt alemman täytteen rakeisuudesta, enkä näe sille lisäarvoa normaaliin fazermintiin nähden. Ja koska Fazermintin täyte on mielestäni vähän liian juoksevaa ja vähän liian pistävän minttuista, ei tälle irtoa kuin kaksi pistettä. Hinta-laatusuhteeltaan kallis boksi.

Olli P 08.02.2013
Pahvinen pussi sisältää konvehteja, joissa on siis minttu- ja minttutryffelitäytettä tummasuklaa kuorrutteella. Itse laatikon kun aukaisee niin konvehdit ovat aika mitäänsanomattomassa paperikääreessä. Pettymys sinänsä, kun valmistajan nettisivut mainostavat "Upea metalloitu pakkaus ja tyylikkäät hopeakääreet, kaunis lahja." Laatikon ulkonäölle toki pointsit. Itse suklaa paljastuu yllättävän pieneksi. Konvehteja oli 14kpl laatikossa.

Kirurginleikkaus paljastaa, että konvehti sisältää tuttua juoksevaa valkoista minttua päällimmäisenä, tryffeliä sen alla ja tummasuklaa pohja. Tryffeliä huomattavasti enemmän kuin juoksevaa minttua. Tuoksuu tummasuklaalta. Ensi puraisulla suklaa on mukavan pehmeä ja ensimmäisenä makuna tulee minttu, joka "räjähtää" päältä ja sitä seuraa hetken päästä minttutryffeli. Tummasuklaa ja minttu ovat perus fazermintistä tuttuja, tryffeli on tuttu mm. present- ja suklaanautintorasiasta. Kyllä nämä toimii hyvin yhdessä ja jälkimaku on mukavan mintun makuinen.

Kuten mainitsin, itse suklaassa ei ole vikaa. Kiva lisä fazermint perheeseen, mutta perushinta siellä 5€ luokassa on aika räikeä; hinta/laatu/määrä ei kohtaa. Itse suklaalle 4 tähteä, hinta/laatu/määrä 1,5 tähteä. Keskiarvoksi tulee siis 2,75.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani