Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer blueberry & raspberry dark chocolate patukka 47%
Tuotteen Karl Fazer blueberry & raspberry dark chocolate patukka 47% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Miia 05.02.2013 : Fazerin alkuvuoden uutuuspatukka, jossa tummaa suklaata sekä marjarouhetta. Jonkin aikaa metsästin kääreestä kaakaopitoisuutta, joksi paljastui pienen syynäämisen jälkeen 47% - ei siis prosenttisuklaata. Marjat ovat suklaan seassa rouhittuna, ovat pakastekuivattuja. Patukka on siis kauttaaltaan umpisuklaata ja niin kovaa, että hetken saa työstää, jos patukan aikoo nauttia pureskellen. Ensimaun seassa tulee ainoastaan kaakao esille, suklaa on varsin kaakaoista näinkin "vaaleaksi". Ehkä aavistuksen sokerista omaan makuuni - tämä kombinaatio voisi olla mielenkiintoinen prosenttisuklaalla. Marjat eivät maistu, jälkimaun seassa tulee kevyen hapokas maku, josta tietää, että suklaan seassa on marjoja + siitä, että pakastekuivatut marjasattumat rahisevat hampaissa. Ihan OK uutuus ja suht laadukkaan makuista - tosiaan olisin toivonut, jos suklaa olisi ollut ehtaa prosenttisuklaata, olisi voinut toimia paremmin. Sekä jos marjasattumia olisi suklaan seassa reippaammin tai sattumat olisivat suurempia, marjojen makua jäin kovasti kaipaamaan, kun sitä kääreessä mainostettiin.

Chi 04.02.2013 : Fazerin tumma ei ole koskaan iskenyt makuhermooni eikä iske nytkään. Mustikkaa ja vadelmaa luvataan huimat 1% yhteensä, eipä kamalasti auta asiaa. Isken kuitenkin kiinni ja pettymys valtaa mieleni: suklaa on jauhoisen kuivaa, ylisokeroitua ja jotenkin todella kovaa, ei oikein lähde sulamaan suussa. Marjahippuset rouskuvat hieman ja jos niitä olisi ollut enemmän, olisi se voinut pelastaa edes jotain. En osta toiste.

Vipukka 02.02.2013 : Täyte oli turhan kovaa, suklaa kylläkin hyvää. Ihan kelvollista. Odotin kyllä pehmeämpää täytettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset