Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer blueberry & raspberry dark chocolate patukka 47%
Tuotteen Karl Fazer blueberry & raspberry dark chocolate patukka 47% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 15.06.2013
Fazerin uusin patukka, jossa "tummaa" suklaata ja joukossa vadelma- ja mustikkajauhetta. Haukkaa ensin patukasta ja vastaan tulee heti kirpeä marjajauhe. Jotenkin tulee mieleen marenkirouheella ryyditetty suklaa, enkä oikein ole marengin ystävä. Kirpeys sopii hyvin makeaan tummaan suklaaseen, ja kokonaisuus onkin ihan ok makuinen. Vadelman ja mustikan makua en kyllä erota, ainoastaan kirpeydestä voi päätellä että jotain marjaa tässä on tavoiteltu, kokonaisuus on jotenkin keinotekoinen. Olisin kaivannut joukkoon mieluummin aidon makuisia kuivattuja marjoja. Rakenteesta ja aitouden puutteesta miinusta, 3 pistettä rimaa hipoen voi antaa.

Kaisa 16.04.2013
Mansikkainen/ marjainen ja röpelöinen lisuke tutunoloisessa suklaassa. Marjan tunnistamienn kestää oman aikansa. Alkuksi tuntuu vadelmalta siemienien vuoksi, maku kuitenkin muuttuu seiten, että kallistuisin mansikkaan kuitenkin. Lisuke on aika mitätön maultaan ja jollain lailla rakenteesta tulee roisoinen ja roskainen vaikutelma. Käärepaperista selviävä mustikka ei mausta löydy. Suklaan rakenne on mukava, mutta sokerisuus tarpeettoman ankara.

Salla M 13.04.2013
Maisteluiden ensimmäinen tuttavuus. Kevyitä hippuja, jotka eivät rehellisesti sanoen erotu maultaan mitenkään- vain rakenne kertoo, että suklaassa on sitä jotain. Tummaksi suklaaksi maku on aikas sokerinen ja kaakaon maku jää ohueksi. Helppo, vähän vaatimaton kokonaisuus

Tuula 13.04.2013
Puraistaessa näkyy, että suklaaseen on uitettu marjan värisiä ripseitä, jotka eivät kyllä maistu miltään. Rakenteeseen ne vuovat rapeutta. Suklaasta jää ylimakea ja sokerinen tuntuma. Aikalainen pettymys odotuksiin nähden

Hanna P 27.03.2013
Kauniita, reilunkokoisia paloja Fazerin tummaa suklaata. Tuoksu makean ja miedon kaakaoinen. Joukossa vaaleanpunaisia sattumia. Rohisee kivasti hampaissa. Sattumat kivan kirpakoita ja taittavat kivasti tummansuklaan makua. Tykkään.

Iikka 26.03.2013
Korkeita tyynyjä Fazerin tummaasuklaata. Oho, sisällä onkin täyttä tavaraa eikä mössöä tai litkua. Marjaisa maku, mukana rohisevaa ja reilusti sokeria. Liian makea ja liian jämäkkä hyviin pisteisiin, olematta kuitenkaan ollenkaan pöllömpi.

Teresa 22.02.2013
Fazerin uutuuspatukka, tummaa suklaata mustikka-vadelmatäytteellä. Tuoksuu ainoastaan perinteiselle tummalle suklaalle. Jotain punaisia hiukkasia voi erottaa suklaan seassa katkaisupinnassa. Eikö tämä olekaan täytesuklaata? Ei ole, se selviää puraistessa. En kyllä juuri maista tässä mitään marjoja. Sattumat tuntuvat lähinnä suutuntumassa, rapisevat hassusti purressa ja katoavat sitten antamatta sen kummemmin mitään makua. Jos oikein pinnistelee, niin ehkä jotain vadelman vivahdetta saattaa joukosta erottaa, ja jälkimakuna suuhun jää erittäin mietona mustikan maku, mutta on tämä kyllä melkoinen pettymys. Tuoteselostetta lukiessa selviää, että marjoja on yhteensä mukana vain 1% (0,5% kumpaakin) eli siinä syy vähäiseen makuunkin. Itse suklaa on tummaksi suklaaksi todella makeaa ja sokerista. Tämä oli kyllä kokonaisuutena pettymys. En voi sanoa että tämä olisi pahaa, mutta ei tämä kyllä lunasta odotuksiakaan.

Jarkko 16.02.2013
Kolleegani ovatkin jo aiemmin arvioissaan kiinnittäneet huomiota marjajauheiden määrään patukassa. Tuoteselosteessa pistää myös silmään, että kokonaisuudessa on sokeria enemmän kuin mitään muuta, mutta kuten aina, maku ratkaisee. Alkumaku on suklainen ja koostumus suussa rouskuva. Marjat maistuvat mutustelun edetessäkin yllättävän miedosti ja kaipaisin marjaisuutta selvästi enemmän. Mikähän mahtaa olla tuo aines, joka koko ajan rouskuu hampaissa pureskellessa? Tuskin se sokeriakaan on, joten epäilen marjajauheita, jotka eivät olekaan ihan hienoimpana jauheina mukana vaan hienojauheisina murskina. Kokonaisuus on makea ja valitettavasti tämä on ominaisuus, josta en pidä tummissa suklaissa (vaikka tämä ei kovin tummaa olekaan).

Miriam 13.02.2013
Kyseessä on tummahko suklaa, joka maistuu mielestäni jotenkin alkoholilta. Suklaan joukossa jotain jänniä rämmäleitä, kuin sokerikiteitä tai sokerin paloja, ehkä kovaa marmeladia, mutta ei kuitenkaan sitkeää. Marja maistuu voimakkaasti, mutta vaikea tunnistaa mikä marja. Suhteellisen makea ja marjainen.

Saara 11.02.2013
Fazerin uutuustuote on mielenkiintoinen juttu. Tumma suklaa on tietysti sitä tuttua ja turvallista taloussuklaata hienoihin kääreisiin laitettuna, eli varsin makeaa ja vähän tunkkaistakin mutta tutulla tavalla ok. Seassa on marjaisaa jauhetta, joka tekee koostumuksesta jopa rouskuvan. Rouskuvuus on aika mukava ja varsin erilainen juttu suklaassa. Vadelman maun pystyn jotenkin tunnistamaan, mustikkaa en. Myydäänköhän mustikkaa tässä ikään kuin terveyskomponenttina? Perushyvä tuote, joka menisi joskus hätimmiten välipalana teen kanssa. Ei mitenkään erikoinen ja taas kerran aika varovainen veto, kuten vaikka tumma geisha viime syksynä. Tumma suklaa on näissä yritelmissä liian varma päälle, eli liian makeaa.

Olli P 05.02.2013
Tuoksuu Fazerin perus tummasuklaalta. Ensi puraisu on jotenkin yllättävän rapea, hyvällä tavalla. Marjat eivät juuri tule esiin makuna vaan tummasuklaa maistuu. Ekassa palassa olin havaitsevani vähäistä marjan makua, toisessa en. Ihan miellyttävä, vaikka maullisesti ei ollutkaan sitä mitä odotin. Ja sekin paljastuu tuoteselosteesta: Mustikkaa 0,5% ja Vadelmaa 0,5%. Kyllä tätä syö ja kivan tuntuinen suussa tämä on, mutta saisi olla marjan makua enemmän. Nyt tämä maistuu perus Fazerin tummasuklaalta.

Janne J 02.02.2013
Fazerin uutuuspatukka lopetti herkuttoman helmikuuni heti alkuunsa, "harmi". Tuoksuu sopivasti laadukkaalle tummalle suklaalle, olkoonkin että kaakaoprosentti on "vain" 47%, eli mitään erikoisen tummaa suklaatahan tämä ei ole - pikemminkin päin vastoin. Rakenne on yllättävän kova, sillä olin suklaajogurtin värisen kääreen takia olettanut, että kyseessä olisi pehmeä täytesuklaa. Umpisuklaata siis, joukossa hampaissa rahisevaa mustikka- ja vadelmajauhetta. Vaikka aluksi narisin kaakaoprosentista, luulen, että tummempana tämä ei toimisi niin hyvin kuin nyt. Kovuus, kaakaoisuus, rasvaisuus, makeus ja marjaisuus ovat hyvässä tasapainossa. Mustikka maistuu selvästi vadelmaa enemmän, mutta kumpaakaan ei ole liikaa maukkaan suklaan seassa, vaan sillekin jää yhä tilaa makuelämyksessä. Jos jotain parantaisin, niin marjat saisivat olla mieluummin isompina palasina jauheen sijaan, mutta tämä lie mielipidekysymys. Oikein hyvää näinkin ja tulen varmasti maistelemaan tätä toistekin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset