Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer Marianne snacks patukka
Tuotteen Fazer Marianne snacks patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,53 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Tuula 21.02.2012
Vahva minttu sekä tuoksussa että aromissa. Kivan rapea päällipinta, sisäpinnan "mössö" on rakenteeltaan tasainen. Perusmukavaa suklaata.

Salla M 20.02.2012
Minttu tuoksuu, minttu maistuu. Sen aromi on todella voimakas. Rapsakka riisimuro päällä, Suklaasta jää vähän rasvainen häivähdys jälkimakuna. Keskikastia.

Kaisa 17.02.2012
Minttua kaikille aisteille. Vahva ja täyteläinen rakenne, rapsakka riisi keventää. Tuo mieleen fasu-palan pintarakenteen. Koostumus on varsin mukava ja pärjää ihan hyvin minttusuklaiden mittelöissä. Se jokin vielä terävöittäisi kokemusta.

Iikka 22.12.2011
Tämä pökäle tuoksuu mintulle. Mintun lisäksi sisältä paljastuu rahisevaa muroa ja pehmeää suklaamössöä. Minttu ei hyökkää missään vaiheessa vaikka tuotetta toki dominoi. Raikastava ja piristävä pötkö, voisin ostaa energian tarpeeseen.

Hanna P 20.12.2011
Pitkä pätkä tummaa suklaata riisimuropäällystein. Vahva mintun tuoksu. Sisällä ruskeaa kiinteää täytettä. Hauskan rouskuvaa purtavaa. Raikas elämys, vaikka minttu ehkä turhankin vahva minun makuuni. Vaan mukava ja raikas rouskuteltava.

Antti M 22.08.2008
Twist-käärityt Mariannet olivat lapsena suuressa suosiossani vaikka sitä kuorta saikin sitten kaivella loppupäivän hampaankolosta jos toisestakin. Tässä patukassa on vain sitä herkullista sisusta eli tummaa tryffeliä ja päällä hieman riisimuroja. Riisimuro keventää mukavasti raskasta otetta ja niitä kaipaisin hieman enemmänkin mutta muuten on kaikinpuolin messevä välipala, joka tyydyttää kummasti suklaanhimon kertalaakilla. Ei näitä kyllä montaa pysty syömään putkeen eli sen verran tuhtia on kuitenkin kokonaisuus.

Meeri 14.09.2007
Kaikissa Fazerin minttusuklaatuotteissa on sama perusmaku. Tummansuklaan yhdistäminen minttutryffeliin on perinteinen ratkaisu ja tässä patukassa on piristävänä plussana rouhetta kuoren paksussa suklaassa.

Salla Elina Salo 01.05.2007
Liikaa mintun makua! Konvehtina Marianne toimii, suklaapatukkana ei. Rapeus antaa kivaa ilmavuutta suklaaseen. Ei voi mitään, minttu pilaa hyvän suklaan.

Satu 24.08.2006
Jos rumasti haluais sanoa niin vois todeta, että samaa *sensuuri* eri paketissa. Mutta enhän toki niin tyly ole, joten tyydyn toteamukseen, että mitäänsanomatonta tummahkoa minttusuklaata ja ritiseviä palasia.

Timo P 24.08.2006
Jopa on hyvää minttusuklaata. Minttu maistuu eikä meinaa. Rapeat sattumat keventävät raskasta suklaata mukavasti. Myös jälkimakuna vahva raikas minttu. Loistava. Voisi syödä paljon.

Niina 24.08.2006
Pehmoisaa ja ihan kivaa... Mutta minttu on ällöttävää, hyi kamala! Jos olis ollu joku muu maku tässä suklaassa niin oisin varmaan tykännyt. Kuitenkin jos vertaa joihinkin muihin minttusuklaisiin niin ihan ok, ei kamalan väkevä (vrt. esim. After Eight).

Antti H 24.08.2006
Tuoksuu voimakkaasti mintulle. Tuote voisi olla parempi, jos tumma suklaa vaihdettaisiin maitosuklaaversioon. Tulee mieleen Tupla, mutta koostumus on pehmeämpi. Mintun maku jää suuhun.

Mika 23.08.2006
Hieno mintun tuoksu, onko vanha kunnon Jambo palannut kauppoihin? Miellyttävä koostumus, pitkä jälkimaku. Tumma suklaa sopii mintun kanssa.

Marjo 23.08.2006
Minttua luvassa! Koostumus ihanan paksun pehmeä. Rakeet miellyttävän pehmeitä. Mintun maku ei liian voimakas. Raikas. Hyvä minttusuklaa.

Jarkko 23.08.2006
Onpas Mariannen minttuisaa. Normimarianneen verrattaessa tämä on pehmeää, josta plussaa. Minttu vaan ei ole mun suosikkeja. Menee pahimpaan suklaahimoon. Toimii suunraikastajana paremmin kuin Illodin (jos ette tunne nimeä, kysykää mummoltanne...)

Susanna K 23.08.2006
Oi mikä valloittava mintun tuoksu. Suklaa suorastaan hyppäs suuhun ja suli välittömästi. Suklaa muistutti tuplaa? Mintun maku sulassa sovussa suklaan kanssa. Makean makoisaa ja ah niin suklaahermoja järisyttävää!

Janne J 23.08.2006
Pehmeää, rahisevaa, tummahkoa. Jälkimaku voimakkaan pepsodenttinen, mutta silti näitä syö ihan mielikseen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani