Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer punaiset marjat maitosuklaa
Tuotteen Karl Fazer punaiset marjat maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,75 ja löytyy top 100 -listan sijalta 71. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 11.12.2018
Selvästi on kuivattuja marjoja erotettavissa ja jotain rouskuvaa. Kestää melko kauan, että marjoista irtoaa makua. Senkin jälkeen maku on hieman sekasotku eri marjoja. Turha makuvariantti, ei mieleeni erityisemmin. Lopun raikkaus on mukava. 3p.


Jenni V 19.02.2014
Kun tämä levy tuli markkinoille, odotin sille erittäin lyhyttä ikää. Toisin kuitenkin kävi, jo vuosia suklaahyllyatä löytyneenä se vihdoin löysi tiensä minunkin ostoskoriini. Levy on tutun näköinen ja tuoksuinen, miellyttävä Fazerin sininen ja hiukan toffeinen aromi. Palasissa näkyy runsaasti röpelöä, ja tuoteselosteesta kurkkaan että mukana on karpaloa, vadelmajauhetta ja riisikrispiä. Mikään niistä ei sytytä etukäteen, mutta yllätyn kun haukkaan. Vaalea Fazerin sininen maitosuklaa sopii vahvaan marjojen aromiin täydellisesti. Vadelma maistuu joka palassa, ja hampaisiin jää välillä siemeniäkin. Karpalo tulee vastaan satunnaisena kirpeytenä, ja pidän sattumien " rusinamaisuudesta". Riisikrisp tuo paloihin sopivaa keveyttä. Marjaisa makukokemus muistuttaen Fasun konvehtirasioiden marjakonvehteja, jälkimaku sopivan kirpeä. Kerta kaikkisen onnistunut tuote, en ikinä olisi uskonut antavani tälle 4 pistettä.

Kirsi I 29.01.2014
Ehdottomasti yksi parhaita Fazerin sinisen makuvaihtoehdoista. Tutuun maitosuklaaseen on lisätty runsaasti vadelmaa ja hieman karpaloa, marjaisa maku on riittävä ja mieleen tulee kesäiset herkut, kun marjoja kastetaan suklaaseen. Vadelman ja karpalon liitto on hyvin onnistunut, kirpeä karpalo saa pehmentävää tasoitusta lempeästä vadelmasta.

Hanna P 13.04.2012
Fazerin mielenkiintoisen näköinen suklaalevyn palanen, jossa pinkkejä ja mustia sattumia. Suklaa on maitosuklaata ja kovaa kovaa halkaistessa. Ei juurikaan tuoksua. Rouskutellessa aivan suloinen sokerisuus ja karkkimaisuus valtaa suun. Suklaan nälkään ja makean nälkään ihan must!

Iikka 11.04.2012
Fazerin sinistä täytteellä. Tuoksu on vieno. Maussa on mukava pieni marjan maku. Marjaiset sattumat jää hampaisiin eli mukavasti maistumaan senkin jälkeen kun suklaa on poistunut alas. Jokin toinen sattuma hieman rahisee hampaissa. Tässä on hyvää marjasattumaa ikävä kyllä liian vähän. Ilkeä suklaa dominoi. Jälkimaku karkkinen.

Olavi 01.02.2011
Suklaa ja marjat jos mitkä sopivat hyvin yhteen, etenkin karpalon kaltaiset kitkerät marjat, jotka voivat hyvinkin tuoda maitosuklaaseen luonnetta tasoittamalla muuten niin makeaa suklaata. Tämän levyn tapauksessa marjoissa on vain mielestäni nuukailtu, eikä etenkään karpalo tule esiin vaan enemmänkin vadelma jos jokin ja tietenkin tuttu Fazerin maitosuklaan maku hallitsevat kokonaisuutta. Lisäksi mukana on jotakin, joka ei ole sen enempää marjaa kuin suklaatakaan vaan tuntuu krispiltä, jonka merkitystä en ymmärrä. Suklaa ja marjat sopivat tämänkin jälkeen hyvin yhteen, mutta pettymyksekseni jäin odottamaan karpalon kirpakkaa potkaisua, jota ei kuitenkaan tullut. Perushyvä kokonaisuus, joskin tasapaksu.

Antti M 18.06.2008
Yksi parhaista marjasuklaista ja karpalo eritoten on nykyään suuri suosikkini; vadelman siemenet sitten hieman vähemmän. Kokonaisuus on mainion ruokaisa eli tätä vetää nälkäänsä yhtä lailla kuin nautiskelee palan kerrallaan. Ei jätä mitenkään ylimakeaa vaikutelmaa eli sopiva kokonaisuus kerrassaan.

Milla 01.03.2008
Fazerin sinisen seassa on hiukan sitkeitä marjoja. Koostumus on sopiva pureskelulle, marjat luovuttavat kirpakan makunsa vasta jauhannan jälkeen. Aika makea kokonaisuus, mutta lopputulos on miellyttävä.

Reeta 15.01.2008
Karpalohippuja ja vadelmajauhetta sisältävää täyteläistä maitosuklaata. Karpalorepaleita jää mukavasti hampaisiin. Jos malttaa imeskellä koko palan, jäävät marjat pureskeltaviksi. Toisinaan suuhun leviää erittäinkin kirpakka maku. Yksi suosikeistani.

Antti K 14.09.2006
Ostin levyn ja odotukset oli korkealla, jo kuoripaperi oli herkullinen, johtuen varmaan siitä että menin nälkäisenä kauppaan. Maistoin varovaisesti yhden palan ja huomasin mielikuvan täsmäävän eli herkullista ja sopivan makeaa joten tätä saattoi syödä monta riviä! Nyt täytyy tunnustaa että Cloetta Fazer on onnistunut niin monessa suklaassa että merkki antaa jo mielikuvan laadulla ja huolella valmistetusta tuotteesta. Ennakko-asenne on myönteinen merkkiä kohtaan mutta sitä ei voi oikein kiertää kuin suklaayhdistyksen maisteluissa (jos sielläkään)! Helekkarin hyvää tämä on vaikka ois kääritty vessapaperiin, marjat on sopivassa suhteessa suklaaseen ja suklaa on itsessään maailman parasta.

Mirja 01.09.2006
Todella onnistunut yhdistelmä. Kirpeys ja suklaan pehmeys sopivat toisiinsa todella hyvin.

Satu 24.08.2006
Hennosti marjaisaa maitosuklaata. Pienen tunnustelun perusteella arvioisin, että kyseessä ovat kuivatut vadelmat tai mansikat. Hampaissa ratisee lisäksi pikkuruisia krispipalasia(?). Valitettavan väljä maku.

Antti H 24.08.2006
Aika perus maitosuklaata, jossa seassa sitkeitä marjaisia paloja, jotka tarttuu hampaisiin. Marjaisten palojen osaksi jää erilaisen koostumuksen tarjoaminen - makua niistä ei juuri irtoa.

Timo P 24.08.2006
Mieto maku, ei kovin makea. Marjat ei kovin hyviä. Itse suklaa hyvää. Puolukat maistuu selvästi. Marjaista kirjaimellisesti.

Niina 24.08.2006
Näytti hyvältä ja alussa jopa maistui hyvältä. Suklaa hävisi kuitenkin pian päältä ja marjat jäi pyörimään suuhun. Iljettävää. Harvoin suklaata syödessä kaipaa hammastikkua.

Mika 23.08.2006
Jotain tuttua, jotain uutta... Marjoja, keksiä ja tuttu Fazerin maku. Suklaan maku kuitenkin selvä, vaikka muut "kinderit" veivätkin huomion.

Marjo 23.08.2006
Rapisee... Joku kirpeä hedelmä ja sitten löytyi pehmeä, rusina? Kirsikka? Tää on just tämmönen ihana! Tätä voi syödä syksyllä ja talvella, juuri sellaista, että ihanaa syödä ja maata sängyllä ja lukea jotain hyvää kirjaa, nam!

Jarkko 23.08.2006
Tuttua maitosuklaata, jonka imeskely on tehty vaikeaksi. Suklaa sisältää nimittäin teräviä murusia. Muruset eivät imeskellessä maistu miltään, mutta pureskellessa niistä vapautuu mahtavan ihana marjainen maku. Todellista herkkua, jonka jälkimaku on marjojen ansiosta mahtava.

Susanna K 23.08.2006
Tutun suklaan maku mutta niin erilainen. Lisukkeena ratisevaa jotain marjaisaa. Marjan maku ei tule niin hyvin esille kuin odotin, enemmän itse maitosuklaa valtaa suun. Odotin kai liikoja... harmi!

Janne J 23.08.2006
Marjaisaa maitosuklaata, jossa ratisevaa krispiä joukossa. Mielessä käväisee Kalevin marjasuklaa, kuten myös Fazerin pähkinä-rusinasuklaa. Marjat saisivat minun makuuni maistua enemmän ja voisi olla parempaa ilman krispiä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani