Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer sininen & valkoinen yksittäiskääritty
Tuotteen Karl Fazer sininen & valkoinen yksittäiskääritty valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Valkosuklaiset.
 

Kirsi I 03.01.2014
Koska valkosuklaa eI ole intohimoni, suhtauduin jo aikoinaan ensimmäiselä maistamiskerralla epäilevästi tähän yhdistelmään. Yllätyksekseni huomasin kuitenkin pitäväni tästä. Valitsen yleensä, jos tarjolla on erilaisia Fazerin yksittäiskäärittyjä, juuri sinivalkoisen. Sininen maitosuklaa vain jotenkin leikkaa valkosuklaan ylimääräistä makeutta ja valkosuklaa tuo luonnetta perustuttuun siniseen maitosuklaaseen.

Jarkko 26.12.2013
Maitosuklaakerroksen päällä on valkosuklaakerros, joka yllättäen ei "vaalenna" maitosuklaan makua juurikaan. Maitosuklaata on silmämääräisesti hieman enemmän kuin valkosuklaata. Maku on tutun Sininen, eli varsin tuttu. Todellakin yllättävää, kuinka vähän tuo valkosuklaa vaikuttaa kokonaisuuden makuun. Ehkä pitäisi olla umpimaitosuklaisia konvehteja samalla tässä vieressä, jotta voisi tarkemmin vertailla.

Jenni V 06.01.2013
Isänmaallisessa pakkauksessa tutun muotoisia Fazerin konvehteja. Päällä on paksulti valkoista suklaata ja alla kerros maitosuklaata. Suklaan tuoksu on mieto, samoin kuin makukin. Suklaa sulaa suussa hyvin nopeasti, eikä maito- ja valkoisen suklaan välillä huomaa eroa, tästä miinusta. Plussaa kuitenkin siitä, että valkosuklaa ei ole liian makeaa. Siinä huomaa selkeästi Fazerin ominaismaun, jota en tähän päivään mennessä ole kyennyt sanoiksi pukemaan. Suklaa ei ole niin vaniljaista kuin valkosuklaa yleensä, mutta tykkään siitä silti. Vähän pliisu tämä kyllä on, mutta yhtenä suupalana hyvää. Tuotekehitystä voisi harkita kyllä esim. valko- ja maitosuklaan suhteeseen tai höystämällä pohjaosaa jollakin, esim. crispillä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset