Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer suffeli snacks
Tuotteen Fazer suffeli snacks valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Meeri 14.09.2007
Tämä on ihan maistuvaa riisisuklaata, jonka pisteitä kuitenkin laskee se, ettei se ole yhtä hyvää kuin Fazerin perinteinen riisisuklaa, joka hävisi kaupan hyllyistä samaan aikaan, kun tämä ”korvaava” tuote ilmestyi. Lisäksi ihmettelen, mitä tekemistä tällä tuotteella on Suffelin kanssa?

Antti K 04.08.2006
Herkullinen ja makea, yksi suosikeistani. Tämä suklaa sopii myös tietynlaiseen suklaan nälkään erittäin hyvin esim. jos on tullut jo syötyä levyllinen Maraboun maitosuklaata ja vieläkin tekee mieli makeaa. Miinusta tulee suklaan muodosta ja paperikuoresta, ensinnäkin palat ovat liian isoja ja suklaata saa vääntää kunnolla että pala irtoaa, jolloin kädet on jo mahdollisesti suklaassa. Paperikuori tuo mieleen väriltään lollipopin ja marmelaadin, Joka on tietenkin patukan mukaan tehty mutta kun makukin on niin erinlainen. Suffeli-patukka on jotain muuta negatiivisessa mielessä.

Satu 29.04.2005
Jestas kuinka hyvää, hiirenpapanat luo mielenkiintoisen koostumuksen, suklaasta ei silti pihistetty.

Minna R 29.04.2005
Riisisuklaata! Poikkeaa liikaa perinteisestä Suffelista. Sokkotestissä en erottaisi tavallisesta riisisuklaasta.

Antti H 29.04.2005
Perushyvää suklaata, riisimurot jotenkin isoina palasina. Suklaa ja riisimurot saisi olla paremmin sekaisin.

Kyösti 29.04.2005
Suklaa ja murut olivat erinomainen yhdistelmä. Maistui hyvältä.

Susanna K 29.04.2005
Riisisuklaan ystävänä tämä ei tuottanut pettymystä, sopiva snack! Vehnämurot sopivan kovia eli ei erottunut erikseen vehnämuroja ja suklaata, vaan sulassa sovussa kaikki.

Jarkko 29.04.2005
Lapsuuden riisimurot (on kai niitä vieläkin) tulevat mieleen. Ei muistuta vanhaa kunnon Suffelia muutoin kuin pakkauksen värissä. Kaiken tämän lisäksi murot jäävät vielä hampaankoloihin.

Rami 29.04.2005
Riisisuklaata. Hyvää kun on Fazerin. Ihan erilaista kuin Suffeli-patukka, kuitenkin vähän sen makuista. Koko levy menee aina kerralla ja nopeasti !

Mika 29.04.2005
Saman makuinen kuin kaikki riisisuklaat. Ei kovin makea eli helppo syödä. Suklaa saisi maistua enemmän!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani