Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer moomin maitokaakao patukka
Tuotteen Fazer moomin maitokaakao patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Iikka 15.09.2014
Ohuen pötkön sisällä on ruokaisaa suklaa-ainesta. Maku, joka on varsin sokerinen, ei liiemmin säväytä. Kuitenkin erittäin syötävä kymmensenttinen. Naposteluun, herkutteluun taikka pikkunälkään.

Jenni V 05.06.2013
Lapsille suunnatuista pikkuisista muumipatukoista osui kohdalle Nipsun kuvalla koristeltu versio. Patukka on minusta kiva jotenkin hellyyttävä vaaleansinisine värityksineen ja muumiaiheineen. Kääreessä luvataan että kyseessä on maitosuklaalla 18-päällystetty tryffelipatukka. Pakko sanoa että mietin tätä syödessäni että miksi ihmeessä näin hyvä patukka on brändätty lapsille suunnatusti... Patukka näyttää laadukkaalta, muistuttaa hiukan ulkonäöltään Pätkis-patukkaa mutta on minusta vielä laadukkaamman oloinen. Maku on pehmeän tryffelinen, ei kovinkaan rasvainen, josta plussaa. Tuotteessa onkin rasvaa vain 27%, mikä on vähän tryffelituotteelle. Mietoa makua korostaa se, että maitosuklaa on vaaleaa mutta makuuni kyllä hieman liian makeaa, sillä jälkimakuna jää kurkuun hiukan pistävä tunne. Ehkä makeudessa on mietitty sitten niitä lapsia... Vielä voisin miinuksena sanoa tuon harhaanjohtavan nimen, minulle ei tullut kyllä maitokaakao tästä mieleen missään vaiheessa.

Jarkko 26.05.2013
Pieni pätkiksen näköinen patukka on todella vaaleaa suklaamaisuudeltaan ja maku on lähinnä sokerin. Kumma kyllä, mausta puskee esiin Maraboun maitosuklaan kaltaisia aromeja aika voimakkaastikin hetkittäin, koostumus kutienkin on jotain ihan muuta. Patukka ei ole ihan umpisuklaata vaan täyte on ilmeisesti jonkinasteista tryffeliä, koska se on varsin murenevaa. Verensokerin nostattajana tämä toimii todella hyvin.

Saara 24.11.2012
Fazer Moomin on kaiketi lasten patukaksi tarkoitettu, mitä lisänimi maitokaakao myös vahvistaa. En sitten tiedä, miksi lapsille täytyy tehdä erikseen maitokaakaon makuinen suklaapatukka? Että maitosuklaa täytyy lapsilla korvata maitokaakaosuklaalla? Olen ehkä kriittisellä tuulella, mutta ainakin aikuiseen makuun aikamoisen imelä ja koostumukseltaan surkuhupaisa patukka. Jauhoinen, ryhditön ja sokerin makuinen pääasiassa. Uskon kyllä, että lapset söisivät myös mieluummin laadukasta maitosuklaata, kuten vaikka Fazerin sinistä. Ei niin pahaa ettei söisi, mutta ei oikein suklaatakaan. Kiinteää maitokaakaomössöä pikemminkin?
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani