Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer dumle liquorice patukka
Tuotteen Fazer dumle liquorice patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Olli P 11.07.2014
Ulkomuodoltaan tuttu fazerin maitosuklainen täytepatukka. Maitosuklaa tuttua fazerin makoisaa maitosuklaata. Tumma, toffeemainen sekä kiinteä täyte. Aavistuksen suolainen, liikutaan jossain lakritsin ja salmiakin välimaastossa. Patukan paksu pohja tuo pureskeltavuutta tuotteeseen. Makeaa alusta loppuun ja päällimmäisenä makuna. Pieni suolaisuus ja lakun makukin vilahtaa makumaailmassa. Mikään maku ei ammu ylitse. Laku jää hieman turhankin pahoin piiloon, vaikka onkin havaittavissa. Mutta mukava makoisa patukka ja erottuu normi patukka valikoimasta. Toimii yksittäinkäärittynä hieman paremmin, jossa suklaan makeus ei ole yhtä suuressa roolissa. Mutta on tämäkin ihan jees.

Jenni V 11.04.2013
40 grammainen 40% lakutoffeella täytetty patukka. Patukka on minusta sopivan kokoinen, siinä on maitosuklainen päällys ja palat ovat korkeita. Jääkaappikylmänä suklaa on lohkeavaa. Täytettä on runsaasti, se on aika sopivan kiinteää niin että se ei valu sormiin, on sellaista fudge-kastikkeen omaista. Mielestäni maut eivät ole aivan tasapainossa. Suklaata on suhteessa enemmän, mutta täyte vie siltä ainakin jääkaappikylmänä maun. Täyte on makuuni liian salmiakkimaisen lakritsista, hiukan pistävää ja suolaista. Mietin, olisiko maku ollut parempi huoneenlämpöisenä, mutta koska suklaa ja täyte ovat niin makeita, niin tämä olisi silloin korostunut liikaa. Paras ratkaisu olisi varmaan dumle liquorice-jäätelö, jossa täyte olisi kastikkeena ja suklaa paloina ja paksuna kuorrutteena.

Jarkko 10.10.2012
Lakritsin/salmiakin yhdistäminen suklaaseen on monesti hyvä teko. Tässä dumle-perheen uutuustuotteessa maitosuklaapatukan täytteenä on lakritsilta maistuvaa toffeemaista täytettä. Sanon toffeemaista toffeen sijasta, sillä tämä täyte on mielestäni selvästi löysempää ja epätoffeemaisempaa kuin dumleissa yleensä. Ällös peljätkö, ei se makuun vaikuta mitenkään negatiivisesti, sanonpahan vaan. Täytteen maku on hitusen suolainen, joten tämän saattaisi sokkotestissä salmiaksikin nimetä. Tiedän, että lakun ja suklaan yhdistelmä on monelle ehdoton nou-nou, mutta minusta yhdistelmä toimii. Makeaa karkkia makeanhimoon, sitä tämä on.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani