Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer geisha dark patukka 47%
Tuotteen Fazer geisha dark patukka 47% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Patukat.
 

Miia 14.01.2013 : No nyt on odotukset korkealla, kun klassikko-Geishan hasselpähkinätäyte on kuorrutettu tummalla suklaalla! Kuulostaa nautinnolta aikuiseen makuun sekä tummasuklaan ystäville. Haukkaus... Tumma suklaa ei tässä itseasiassa ole prosenttisuklaata, vaan miedompaa, vain jonkin verran maitosuklaata tummempaa - ja selvästi makeampaa. Ei hyvä. Hasselpähkinäsisus on tuttua Geishaa; rapisee kivasti hampaissa ja on täyteläisen pähkinäistä. Hasselpähkinäsydän tulee tumman suklaan kanssa jopa voimakkaammin esille kuin original-versiossa. Nyt vain tumma suklaa ja sisus riitelevät keskenään, ei lainkaan yhteensopiva yhdistelmä - varsinkin, kun tumma suklaa on vielä omaan makuuni liian makeaa ja aika halvan makuista. En tiedä, mitä pitäisi sanoa - muuta kuin että yhdistelmä on epäonnistunut ja olen erittäin pettynyt.

suklaahirviö 16.11.2012 : Noin yleisesti ottaen vihaan näitä uusia versioita vanhoista klassikkosuklaista. Yhdeksässä tapauksessa kymmenestä pieleen menee, ja lopputulos on pahimmillaan selkeästi epäonnistunut, tai parhaimmillaan mitäänsanomaton. Mutta tässäpä on ihana poikkeus sääntöön! Skeptisesti söin palasen tätä patukkaa, ja yllätyin. Fazerin tumma suklaa ei ole kovin "tummaa": siinä ei ole monen isomman kaakaoprosentin suklaan kitkeryyttä. Suklaa on makeaa, mutta toki tummempaa kuin alkuperäisversion maitosuklaa. Näin ollen geishan täytteen maku erottuu selkeämmin kuin vaaleammassa versiossa, jossa se sekoittui makeaan maitosuklaaseen. Tämä uutuusgeisha yksinkertaisesti toimii yhdistäessään tummemman suklaan perinteiseen täytteeseen. Makunautinto on harmoninen, ja hitusen enemmän aikuiseen makuun.. Veikkaisin tästä menestystuotetta! Tulee takuulla ostettua toistekin..

NEo 12.10.2012 : Fazer on myös alkanut valmistaa klassikoistaan tummalla suklaalla höystettyjä varaatioita. Ennakkoon pelkään, että tumma suklaa peittää Geishan suuremmoisen pähkinätäytteen maun alleen. Ainakaan tässä patukassa tätä ei tapahdu, vaan maut ovat oikeastaan harmoniassa toistensa kanssa. Tumma suklaa tekee Geishasta voimakkaamman makuisen ja siitä jää puuttumaan maitosuklaaversion pehmeys. Maun tunnistaa selvästi Geishaksi, mutta tumma suklaa tuo siihen uuden elementin. Sanoinsin, että oikein onnistunut versio klassikosta ja tervetullut tuoteperheeseen.

perisoreus 11.10.2012
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani