Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer geisha dark patukka 47%
Tuotteen Fazer geisha dark patukka 47% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Patukat.
 

Jenni V 30.03.2013
Kaksikymmentäviisi km hiihtoa ja repussa fazerin geisha dark. Kyllä se tämäkin patukka maistui mutta täytyy taas sanoa että alkuperäinen oli parempi. Tumma suklaa on maukasta mutta näin patukkaversiona sitä on sen verran että se vie täytteen mausta pois sen vienon pähkinäisen ominaismaun. Geisha on luonteeltaan herkkä patukka ja tumma suklaa on sille vähän liikaa, vaikka ei suklaa nyt ihan tummimmasta päästä ole.

Kirsi I 05.10.2012
Tummaa suklaata geishatäytteellä. Voi, mikä pettymys koko patukka. Tumma sulkaa on hyvin sokerisen imelää, vaikka onkin silkkisen sileää suutuntumalta. Geishetäyte vielä korostaa imelyyttä, joten kokonaismaku on imelä. Mietin arvosanaksi jopa kakkosta, mutta ehkä tämä on enemmän keskinkertainen kuin surkea tuote. Alkuperäinen on taas voittaja.

Saara 30.09.2012
Ai jaaha, geishaa tummana. Tumman suklaan ystävänä nämä versiot ovat tietysti ihan kivoja, mutta en ole ihan varma, että onko sitä tummaa ihan joka tuotteeseen järkeä tunkea. Tumman suklaan hyvät ominaisuudet, kuten moniulotteisuus ja vivahteikkuus, harvemmin tulevat esille, kun siitä tehdään sokerisen makea ja hajuton versio ja yhdistetään se johonkin makeaan, vanhastaan tuttuun muotoon. Tämä on perusmättöä, maistuu ihan kivalta makeannälässä mutta mikään erityinen herkku ei ole millään asteikolla kyseessä. Alkuperäisessä geishassa on kuitenkin enemmän harmoniaa ja ihmekös tuo, sillä tuskin nougatia ihan sattumalta yleensä yhdistellään nimenomaan maitosuklaan kanssa. Olen entistä vakaammin sitä mieltä, että makeat klassikot erikseen ja laadukas tumma suklaa erikseen. Parhaimmillaankin niiden yhdistelyllä päästään vain keskinkertaisuuteen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani