Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer geisha dark levy 47%
Tuotteen Fazer geisha dark levy 47% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (täyte).
 

Jenni V 14.05.2015
Geisha darkia on tullut maisteltua erimuotoisena konvehtina ja patukkana, maistamatta oli vielä tämä 100g levyversio. Täytettä tässä on 38%, suklaan kaakaoprosentti 47% eli semitummaahan se. Levy on viinikaappikylmänä yllättävän kova, minusta kovuus ei oikein sovi geisha-brändiin ja täytteen tyyppiin. Suklaa on sellaista puolimakeaa, ihan ok mutta ei mitään erityisiä aromeja sisältävää. Täyte geishassa on varsin mieto, ja levyversiossakin tuntui sekä suklaan kovuuden että kaakaoisen aromin takia, että pintasuklaa dominoi makua liikaa. Edelleen olen sitä mieltä, että perusgeisha on parempaa. On tämä kuitenkin ihan perussyötävä levy, joten kaipa tälle 3 pistettä voi antaa.

Kirsi I 10.10.2012
Tumman Geisha-patukan jälkeen tämä levyversio yllätti positiivisesti. Jotenkin makean tumman suklaan ja geishatäytteen suhde on levynä parempi kuin patukassa. Ei kuitenkaan alkuperäisen veroista tämäkään, joten pisteet menevät tasan. Tämä tumma, sokerinen suklaa vain ei maistu täytteen kanssa yhtä sopusuhteiselle ja harmoniselle kuin maitosuklaa.

Janne J 08.10.2012
Tumman suklaan ystävänä oli ilo bongata kaupasta tämä tumma versio Geisha-suklaasta, jota pidän varsin onnistuneena tuotteena. Valitettavasti lopputulos on selvästi vähemmän kuin osiensa summa. Jos en olisi aiemmin maistanut Geishaa, niin tämä menisi kategoriaan "ihan ok", mutta nyt vertailutilanteessa tämä tummempi versio ei kertakaikkiaan maistu yhtä hyvälle kuin vaaleampi serkkunsa. Olisiko vain näin, että geisha-täytettä ei ole tarkoitettu tumman suklaan pariksi. Makuelämys on nimittäin tietyllä tapaa epämääräinen, ei oikein maistu tummalle suklaalle, mutta ei geishallekaan. Enemmän tulee mieleen joku keskinkertainen suklaakohvehti. Sokeriakin vaikuttaisi olevan hieman liikaa suhteessa muihin ainesosiin. Tämä rimanalitus saa minulta kaksi ja puoli pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset