Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer geisha dark yksittäiskääritty 47%
Tuotteen Fazer geisha dark yksittäiskääritty 47% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Geisha 19.11.2014 : Klassikko semitummalla suklaalla. Maistuu juuri sille mitä mainostaa olevansa. Suklaasta tulee mieleen saman valmistajan Taloussuklaa. Hieman meinaa Geishan syvin olemus hälvetä ja maku muuttua tunkkaiseksi. Ihan maistuvaa kylläkin. Tähän ei oikein osaa reagoida kuin olkien kohautuksella toisin sanoen keskivertokamaa.

Chi 31.12.2012 : Joo ei. Mikään tässä ei toimi. Tumma suklaa ei ole Fazerilla koskaan ollut järin laadukasta eikä tämä yhdistelmä toimi sitten ollenkaan, palaneelle maistuu.

Kaakaolehmä 06.10.2012 : Onko tämä nyt ihan varmasti tummaa? Melkein saman värinen konvehti kuin vaaleakin, ja täsmälleen saman makuinen. Sokkotestissä olisin luullut tätä normiGeishaksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani