Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer geisha dark yksittäiskääritty 47%
Tuotteen Fazer geisha dark yksittäiskääritty 47% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,56 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Annamari 23.02.2016
Geisha-konvehti tummasuklaisena. Muoto perinteinen ja tuoksu todella tunkkainen, ei houkutteleva. Täytteenä original-geishasta tuttua pähkinäistä. Täyte yksittäin on hyvää, mutta jotenkin tumma kuori ei tuo tähän mitään positiivista lisää vaan tekee myös mausta tunkkaisemman ja peittää hyvän täytteen makua. Geishat mieluusti vaaleina minulle, kiitos.

Kirsi I 10.03.2015
Äitini suosikki, saikin minun puolestani syödä koko laatikollisen. Alkuperäisestä Geishasta muistuttaa täytteen rapeat muruset. Puolitumma makea suklaa hallitsee makua, ja minä en satu pitämään tästä imelästä puolitummasta, täytekin maistuu sen kanssa liian nougat'maiselle.

Jenni V 02.12.2012
Jalkahoidossa sain maistiaisena yhden tällaisen. Epäluuloisena maistoin kun olin lukenut aiempia arvosteluja. Mutta ylläri, eihän tämä ollut ollenkaan pahaa. Tosin maitosuklaan silkkistä geishan ominaisviehätystä tästä ei löytynyt, joten häviää originaalille kyllä. Mutta maistamisen arvoinen perussuklaa kuitenkin.

Marika 10.11.2012
Kivannäköinen pakkaus uusia tummasuklaa-Geishoja. Väistämättä tulee fiilis, että nämä eivät voi olla huonoja, mutta maistellaas nyt ensin. Konvehdit ovat käärittyinä tyylikkääseen ruskeavoittoiseen paperiin. Ulkonäkö on muuten täysin sama kuin perusversioissa, mutta tummempi. Toistaiseksi ei siis mitään yllättävää. Tuoksu kuitenkin on uutta: jotenkin normigeishoja marmeladimaisempi, eikä niin pähkinäinen. Johtunee päälliseen käytetystä suklaasta, sillä sisus on sitä tavallista pähkinänougatia. Tummansuklaan osuus ei maussa erotu niin selkeästi, kuin olisin toivonut. Plussaa toki on, että tuote on vähemmän makea kuin normigeishat.

Oskari 09.11.2012
Suurena Geisha-fanina odotan innolla tummaa versiota suklaasta. Tuoksu on ainakin klassinen Fazer-suklaa, joka ei siis ole välttämättä hyvä asia.. Ensituntuma on aika kova ja töksähtävä ja Geishan ominainen täyte jää aika pahasti kuorutteen alle piiloon. Mielestäni tumma versio ei tuo tähän suklaaseen mitään hyvää vaan heikentää kokonaisuutta. Tumma suklaa ei myöskään maistu kovinkaan tummalle. Kokonaisuutena suklaa on kuitenkin "ihan hyvää" johtuen lähinnä Geisha-täytteestä.

Jarkko 26.09.2012
Voimissaan olevan tummasuklaatrendin mukaisesti nämä yksittäiskäärityt geishat on kuorrutettu puolitummalla suklaalla. Merkittävin muutoksen aiheuttama ero on se, että nämä tummemmat geishat maistuvat hieman tunkkaisemmalta kuin maitosuklaiset. Täytteen maku ei ole muuttunut millään tavalla, kuten olettaa saattoikin. Uutuustuote ei saa minua hyppimään riemusta, joskin näitä helposti popsii esimerkiksi telkkarin ääressä istuskellessa.

Kaisa 04.09.2012
Olen maistellut näitä jo muutamia ja se on vähän muokannut mielipidettä. Tumman ja vahvan kaakaoisen suklaan ystävänä minustä tämä on "liian helppo" ja kesy mutta kuitenkin valoisa. Kaipaan yksilöllisempää makua.. Ohut pintarakenne tuntuu miellyttävältä ja se on sopiva täytteen määrään nähden. Keskinkertaista kastia.

Tuula 03.09.2012
Tästä konvehdista tulee jollainlailla epäsuhtainen fiilis. Tumma suklaa ei seurustele täytteen kanssa. Lisäksi suklaa on hieman tunkkaisen makuista Voi tietysti olla että perinteinen geisha on vaikuttamassa arviointiin, kun sitä pitää niin "aitona".

Salla M 03.09.2012
Täyte ei pääse riittävästi oikeuksiinsa tässä tumman suklaan ja geishatäytteen yhdistelmässä. Suklaa on kuitenkin lempeän makuista – ei kitkerää ja siitä tulee tämä kahden pisteen ansio.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani