Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer avec ranskalaisia pastilleja
Tuotteen Fazer avec ranskalaisia pastilleja valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Sokerikuoriset, Suklaanapit.
 

Annamari 16.06.2016
Piparmintunmakuisia litteitä rakeita. Maku on raikas ja näitä on kiva rouskutella. Suklaa maistuu vain hieman, mutta en silti sanoisi että nämä olisivat liian minttuisia. Suklaasisus kuitenkin tuon kaivattua pehmeyttä niin tuntumaan kuin makuunkin. Toimiva klassikkokarkki.

Jenni V 12.12.2015
Näitä en olekaan syönyt vuosiin, koska tykkään enemmän amerikan pastilleista... Mutta yllättävän hyviä nämäkin kyllä ovat. Koko on huomattavasti pienempi kuin ameriikan mallissa, joten suklaata on suhteessa vähemmän, ja kuoressa on hentoinen piparmintun aromi. Kauniita nämä ovat, pastellinsävyiset punainen ja vihreä maistuvat mielestäni samoilta kuin valkoiset. Tykkäsin siitä että minttuisuus ei ole liian vahvaa ainakaan pureskeltuna, mutta suklaata saisi olla silti enemmän, vaikka kuori ohut onkin.

Sari K 11.04.2013
Nämä piparminttukuorrutteiset suklaapastillit tuovat mieleeni mummoni, jolla oli niitä aina varastossaan. Pastillit tuoksuvat raikkailta ja niitä voi syödä eri tavalla riippuen mielialasta. Kun on onnellinen ja haluaa hitaasti naustikella näitä pastilleja, niin silloin aluksi imeskellen saa hyvän ja raikkaan piparmintun mauan suuhunsa ja lopuksi suun valtaa pehmeä suklaan maku. Pastilleja pitää mielestäni syödä aina useampi kerrallaan. Jos taas on huono päivä, niin ei kun ranskalaiset pastillit suuhun ja pureskelemaan. Näin saa hieman erikoisemman makuelämyksen, jossa saattaa myös käydä huonosti. Jos nimittäin syö koko ison pussillisen ko. pastilleja pureskellen, niin lopputuloksena saattaa olla hyvin aranoloinen kieli eikä suklaasta syönnistä saa toivotunlaista lopputulosta. Päälimmäisenä tämä makeinen tuo kuitenkin mieleeni ihanan mummoni, jonka kanssa usein söimme "ranskalaisia" ja hän kertoi minulle juttuja omasta lapsuudestaan ja nuoruudestaan.

Hanna P 28.07.2012
Hauskoja tutunnäköisiä pikku pastilleja, joiden eri värit lapsena erotteli hartaudella toisistaan. Niin minttuinen mielikuva, et ei oikein suklaaksi miellä, vaikka vaan ehtaa suklaatahan sisus on! Ei tuoksu miltään... Luulin että olis tuoksunut mintulta. Eikä makukaan aluksi niin minttuinen, mut sitten kyllä kun pureskelee ja imeskelee kauemmin. Sais olla isompia, mut tosi hauska suutuntuma kun tunkee suun täyteen ja rouskuttaa vaan menemään.

Iikka 26.07.2012
Pieniä tuttuja pillereitä. Makea raikas kuori, joka on varsin kova. Miten tätä pitäisi syödä, että suklaan maku tulisi esille? Alun kärsivällinen imeskely ei tuota tulosta. Pohdin jo, että sisältöhän voisi olla mitä tahansa mautonta tavaraa. Lopulta totuus paljastuu (n. 10. napin jälkeen), eikä suklaanmakua voi enää olla huomaamatta. Onko vastaus suklaan maun esille tuloon suuressa määrässä pieniä nappeja vai rentoutuneesta tilasta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani