Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer bak & dessert premium 70%
Tuotteen Fazer bak & dessert premium 70% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Jenni V 17.12.2014
100 gramman levy "oikeasti" tummaa leivontasuklaata Fazerilta. Tällä kertaa mukana ei ole muita kasvirasvoja kuin kaakaorasvaa, tosin tähänkin ovat jostain syystä ympänneet vähän maitojauhetta sekaan, en ymmärrä miksi... Käytin suklaata suklaakakun kuorrutteessa, ja se käyttäyti todella hyvin, sulaen kauniiksi silkkiseksi massaksi, ja sitä oli helppo levittää kakun päälle. Maistoin myös pari palasta (pieniä palkkimaisia 5 g paloja) pelkiltään suklaata, ja yllätyin sen olevan ihan laadukkaan makuista niinkin, varovaisen hentoa hedelmäisyyttäkin löytyi jonkun verran ja rakenne oli pientä jauhoisuutta lukuun ottamatta ok. Ottaen huomioon että tämä on nimenomaan leivontasuklaa, annan pointsit sille, että laatuun on kerrankin panostettu.

Jarkko 31.05.2012
Tätä suklaata ei ole tarkoitettu sellaisenaan syötäväksi, joten voi olla hitusen "epäreilua" arvioida sitä siinä kategoriassa, mutta kun tällainen eteen sattui, niin ei maistelija malta olla maistelematta. Levyn palaset ovat pitkulaisia. Väri suklaassa on tumma ja vastaa hyvin kaakaoprosenttia. Imeskellessä suklaan maku antaa odottaa itseään pitkään. Ensimmäinen irtoava maku on tomuisen kuivahko. Kaakaon oma maku on varsin neutraali ja tästä irtoaakin enemmän suutuntumaa kuin makua. Kovin kiinnostava tämä ei siis ole syöntisuklaana, mutta voin hyvin kuvitella tällaisen neutraalin suklaan sopivan mainiosti leivontaan ja senkaltaiseen käyttöön. Jälkituntemuksena suuhun jää kuiva fiilis.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani