Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer suffeli puffi snacks
Tuotteen Fazer suffeli puffi snacks valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,93 ja löytyy top 100 -listan sijalta 38. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Annamari 27.04.2017
Keveitä pikkupötkäleitä. Rohisee, kun haukkaa, mutta pehmenee äkkiä. Suklaan maku hiukan tunkkainen. Mukavia syötäviä, mutta maussa oli parantamisen varaa. 2,5 eli 3 p.

Saara 25.03.2013
Arvaan aika pian sokkomaistelusta huolimatta, että rouskuva kevyt suklaamakeinen on joskus aiemminkin minulle tarjottua suffeli puffia. Ymmärrän kyllä, että nämä on tarkoitettu mättökarkeiksi eli niitä on tarkoituskin voida syödä huomaamatta paljon, mutta minusta makuelämys puffeissa on juuri sellainen, mitä ne fyysisestikin ovat: tyhjää täynnä. Jotenkin tästä ja muista vastaavistakin karkeista tulee kummallisella tavalla turhautuneeksi, ikään kuin joku yrittäisi syöttää mahdollisimman halvalla ja helpolla sinulle jotakin, joka ei sitten oikeastaan olekaan mitään. Edustaa siis minulle yhtä vähän nautintoa kuin kuiva pullapitko kahvipöydässä. (Joo tiedän, aika monelle se edustaa nautintoa!)

Jenni V 30.08.2011
Puffisuklaata... Kun suuhun laittaa niin kyllä hyvälle maistuu mutta kun pureskeltava loppuu niin äkkiä... Huomaa kohta syöneensä kourakaupalla. Siis maussa ei tosiaan ole vikaa, ovat hyvinkin koukuttavia ja plussaa gluteenittomuudesta (kun tavallinen suffeli ei ole). Mielestäni sopivat hyvin siihen Fazerin valikoimista poistuneeseen mix-pussiin jossa oli näitä, suklaalla kuorutettuja pähkinöitä ja sellaisia daimin makuisia palleroita. Miksiköhän se katosi? Kuului ihan suosikeihin.

Anja 23.02.2009
Pavunmuotoisia suklaapäällysteisiä ja sisältä rapeita. Suklaa hieman liian makeahko.

Tytti 13.12.2008
Muoto on maapähkinämäinen pompula, tuoksuu maitosuklaalle. Ohut kerros vaaleaa maitosuklaata, sisällä rapean ilmavaa puffia. Hyvä yhdistelmä, näitä menee helposti kourallinen kerralla.

Saila 04.12.2008
Mukavia papanoita... En tiedä onko näillä oikeastaan paljon tekemistä suklaan kanssa, mutta kahvikupillisen kylkiäisinä katoaisivat taatusti tuulensuojaan alta aikayksikön.

Minna Hi 04.12.2008
Pyöreitä kevyitä suklaapapanoita. Hyvin kevyitä, hötöstä keksiä sisällä. Näitä voisi ahmia ihan vaikka kuinka paljon. Yhdistelmä on loistava, ehkä hieman nougatin makua, suklaa maistuu miedolta, mutta sopii tähän hyvin. Namia, lisää!

Miriam 13.11.2008
Papanamaisia. Olettaisi ensi näkemältä näitä koviksi. Kuitenkin onton maissisia. Aivan perus kulutus suklaata. Ei erityistä.

Antti M 08.08.2008
Rahastustuote Suffelin mainetta hyväksi käyttäen mutta joka ei kyllä pääse lähellekään alkuperäisen mehukkuutta. Geneerisenä tuotteena tämä olisi kyllä ihan hyvä, suorastaan loistavakin mahdollisesti, mättötuote mutta vitoseen ei kyllä pääse mitenkään. Liian hötöä ja tavallista mutta kourallisen heittää naamaan ihan huomaamatta ja toisen sekä kolmannen perään... Puffattua maissia saa paremmankin makuisena mutta kaipa tämäkin ansaitsee säälistä nelosen.

Reeta 26.06.2008
Aivan mahtavaa suklaata! Suklaamaissinaksut sulaa kirjaimellisesti suussa. Nautinnollisen hyvää maitosuklaata ja maissi on sopivan rapeaa. Tämä pussi tulee syötyä aina kerralla. Se on vaan kumma, kuinka joka kerta tulee hämmästeltyä, mihin ne kaikki jo katosi...

Satu 27.07.2007
Maitosuklaalla päällystettyä hötylää. Juuri sopivia suuhunnakkauskokoisia nykyröitä. Eivät maistu mielestäni juurikaan oikealle Suffeli-patukalle, mutta ihan hyviähän nämä ovat.

Antti H 27.07.2007
Suklaa on herkullista maitosuklaata. Pienet palaset tekevät ahmimisesta helppoa. Näitä voi vetää huomaamattaan pussillisen.

Antti K 10.08.2006
Herkullista, toimii varsinkin kun haluaa syödä nopeaan eli pureskeltuna ja paljon kerralla suuhun ängettynä. Tässä ei paljon huonoja puolia ole, yksi pala ei sano vielä mitään joten pussi kannattaa syödä puolilleen ja sitten ihmetellä minkä makuista.

Jarkko 16.07.2006
Tuoteselosteessa sanotaan että nämä ovat maitosuklaapäällysteisiä maissimuroja. Sisälmystä onkin varsin pehmeää, eikä satuta ikeniä tai muita suun alueita lainkaan. Nämä ovat juuri sellaisia karkkeja, joita pitää (siis pitää) lappaa suuhun koko ajan ja nautiskella pureskelemalla kunnes joko pussi tyhjenee tai käsi väsyy. Tuolla tavalla nautittuna nämä ovat suurta herkkua. Jos näitä alkaa imeskelemään, niin makunautinto ei ole ihan yhtä suuri. Aluksi tietenkin maistuu makea suklaa, mutta kun millin paksuinen ohut suklaakuori sulaa, niin maissimuron maku ei ole ihan täydellinen, mutta itse asiassa sekään ei ole hullumpi ollenkaan. Ei ollenkaan kuiva, vohvelimainen tai millään muullakaan tavalla ärsyttävä. Nämähän sopivatkin syötäväksi ihan miten vaan ja aina vaan maistuu hyvältä. Ei mitään moitetta tältä suunnalta, todella maukkaita puffeja.

Susanna K 16.07.2006
Nimensä mukaisesti snacksuklaita jotka suippoja muodoltaan. Täytyy tunnustaa että aiemmin on tullu syötyä näitä mutta ei makuarvion kera joten lienee paikallaan nyt antaa arviointi:
Päällä suklaataa, sisällä rapea, ohut ja ilmava keksimäinen vohveliseos. Yhden kun syö, menee välittömästi koko pussi. Helppoa pureskeltavaa ja suklaa ei sula käsiin. Jos vertaa itse Suffeli-patukkaan niin näissä palleroissa sisällön koostumus ohuempi ja ilmavampi kun taas Suffeli-patukka on enemmän täyteläisempi. Suffeli Snack on kuitenkin snack-osastolla snacksuklaiden kunkku.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani