Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer mansikka & vanilja maitosuklaa
Tuotteen Karl Fazer mansikka & vanilja maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,55 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 24.05.2016
Hennosti marjaisa tuoksu. Maitosuklaan seassa on runsaannäköisesti kuivattua mansikkaa. Suussa marjapalat eivät juuri tunnu, mutta rouskahtavat kyllä kevyesti. Ne maistuvatkin kovin miedosti, mikä on pienoinen pettymys. Fazerin sininen on hyvää ja sille tämä maistuu. Siinä mielessä pisteet voisivat olla korkeammatkin, mutta näin vaisu makuyritys ansaitsee vain 2 pistettä. Vaniljakaan ei maistu.

Jenni V 26.06.2012
Yksi pala tuli tätä maistettua juhannuksena. Ihan ok, vanilja ei oikein erotu, ehkä aavistuksen vaaleampi suklaa tuntuu olevan kuin normisinisessä, tai sitten se on se vanilja-aromi... Mansikkaa oli yhteen palaan eksynyt todella vähän, mutta siitä ei juuri jäänyt suuhun muuta kuin rohisevuus ja siemen hampaan väliin. En pitänyt mansikan koostumuksesta, ja tosiaan makukin oli aika pliisu. Ei hirveän toimiva, kaunis pakkaus tosin.

Aki 04.06.2012
Mansikka tuoksuu voimakkaana ja näkyy selkeästi. Mausta sitä ei enää kovin hyvin erotakaan. Aavistuksen vaniljaisuutta löysin (ehkä) vasta, kun luin, että sitä pitäisi tuotteessa olla. Kokonaisuudessaan aavistuksen turhan makeaa.

Miriam 01.06.2012
Tutun näköistä suklaata, palakoko mielestäni liian paksu. Tuoksu vaalean suklainen, mieto marjainen tuoksu. Tuote itsessään aika mautonta. Mansikkarämmäleitä ei ole kovinkaan tasaisesti ja siten makukin jää epätasaiseksi. Vaniljaa en mausta löydä lainkaan.

Oskari 31.05.2012
Fazerin maitosuklaata ja mansikkaröhnää. tuoksuu pelkästään sulkaalle eikä mansikkaa erota, eikä myöskään maista. Vaikka palat ovat suuria...

Maija 29.05.2012
Nyt on kyllä hyvä maitosuklaa pilattu styroksinpaloilla. Fazerin sinisen joukossa on punaisia sattumia. Styroksinen, sitkeä tuntuma haukatessa punaista palaa. Punaisten sattumien maussa on pieni kirpeähkö marjainen vivahde maussa, mutta marjaa ei kyllä tunnista miksikään tietyksi maun perusteella. Sattumat tarttuvat ikävästi hampaisiin. Minä syön mielummin Fazerin suklaat ilman näitä osumia.

Sanni 24.05.2012
Maitosuklaata, jossa joukossa runsaasti punaisia mansikan palaisia. Tuoksu marjainen, tosin mansikkaa en kyllä tuoksusta erota. Mansikka maistuu kyllä melko vahvasti, joskin mansikan palaset ovat hieman sitkeitä ja jäävät hampaisiin kiinni. Vaniljaa en tässä kyllä maista, mutta mansikan palaset tuovat pirteyttä maitosuklaan makeaan makuun. Kokonaisuudessaan tämä on todella hyvää, mansikan palasten sitkeydestä pieni miinus.

Saara 21.05.2012
Tätä fazerin kesän kynnyksellä julkaistua uutuutta on hehkutettu paljon ja marjasuklaat ovat monesti varsin mukavia yllätyksiä, joten odotukset ovat korkealla. Ensimmäinen pala: fazerin sinisen maku tulvahtaa suuhun etäisesti, mutta huomattavan paljon tunkkaisempana kuin aikaisempien kokemusten perusteella on syytä odottaa. Heti tulee sellainen tunne, että nyt tässä suklaassa on jotakin vialla. Seassa on epämääräisiä marjanpalasia, jotka eivät maistu mansikalle eivätkä juuri millekään muullekaan. Jotkut marjasäikeistä sentään hampaisiin tarttuessaan vapauttavat hieman kirpeyttä lupauksena paremmasta mausta. Valitettavasti toinenkaan palanen ei maistu sen paremmalta, ja vaniljan maun täydellinen puuttuminen ei tuotetta ainakaan paranna. Mitäpä sitä kiertelemään: kolmatta palaa ei tee mieli ottaa, saatikka harkita levyn ostoa.

Laura 19.05.2012
Eihän tässä tunnu olevan vaniljaa yhtään sen enempää kuin tavallisessakaan sinisessä fasussa. Vaniljan erityismaininta on fuskua. Mansikka ja suklaa ovat aina maukkaat yhdessä, joskin enemmän pidän kirpeämmistä marjoista suklaaseen yhdistettynä. Hyvää luottotavaraa sinisen ystävälle, joskaan ei nyt sentään maata jalkojen alla täristä. Mansikanpalat ovat hieman kuivakkaita.

Veli-Matti 18.05.2012
Tuokuu Fazerin siniseltä, ja oikeastaan maistuukin siltä. Mansikoiden pistävä maku tulee esiin vasta jälkikäteen. Mansikkapaloja on runsaasti. Vaniljaa saa etsiä mielikuvituksen kanssa. Lisukkeet eivät toimi, mieluummin tyytyy originaaliin siniseen.

Marika 17.05.2012
Tässä Fazerin suklaapalassa on paljon jotain marjaa - kuivattuja mansikanpaloja näemmä. Harvoin marjalisuke on ulkonäöltään näin tunnistettava. Siitä heti plussaa. Maistuukin marjaisalle, vähän jopa mansikalle. Vanilja sen sijaan ei maistu oikein ollenkaan, kiitos siitä. Kiva uutuus vie voiton lisukkeettomasta maitosuklaasta.

Janne J 11.05.2012
Saapuipa viimeinkin tämä Fazerin uutuus lähikauppaan ja tokihan se täytyi heti ottaa makusteltavaksi. Palaset ovat ihan samankokoisia ja -näköisiä, kuin muissakin tämän tuoteperheen suklaissa. Tuoksussa on hiven makeaa marjaisuutta, suutuntuma on normaaliin siniseen verrattuna hieman sitkaampi. Mansikan määrä oli positiivinen yllätys, hyvä että sen suhteen ei ole kitsasteltu. Sopivasti makean mansikan maussakaan ei ole moittimista, mutta kääreessä lupailtua vaniljaa en kyllä parhaalla tahdollakaan pystynyt maistamaan. Tämä oli kuitenkin varsin toimiva yhdistelmä, joskaan ei aivan yhtä hyvää kuin pelkkä Fazerin sininen ilman lisukkeita. Tulen suurella todennäköisyydellä ostamaan tätä toistekin, eli kyseessä ei siis ole ollenkaan turha lisä Fazerin tuoteportfolioon.

Eeva-Liisa 05.05.2012
Ihana fazerin sininen ei petä koskaan. Mansikka ja vanilja tuo hieman punaisen fazerin suklaan tuntua. Marjainen maku tuntuu, eikä mansikka maistu teolliselta. Vanilja pyöristää makua. Sinisen suklaan koostumus toimii. Sopii muutaman palan nautiskeluun makeutensa vuoksi.

Marke H 28.04.2012
Fazerin palasen pohjalta pilkistää punaisia muruja. Kivan näköistä. Puraisen puolet palasesta - tavallista maitosuklaata. Puraisen toisen kerran - jokin ratisee, makua tulee - mihin se maku hävisi? Maku sulaa yhteen maitosuklaan kanssa. Suuhun jää jotain pistävää mansikan makua vain pieneksi hetkeksi.

Päivi 27.04.2012
Ah, tätä on kaivattu. Fazerin maitosuklaata mansikkapaloilla. Pakko olla hyvää. Ihastuin Maraboun kesämakuun jossa oli mansikkapaloja ja harmitti kun se oli kausimaku. Nyt oon riemuissani kun Fazer älysi laittaa mansikkaa mukaan maitosuklaaseen. Mansikan paloja on runsaasti ja se on hyvä asia. Kyllä se maistuukin. Ei niinkään makealle vaan kirpakka maku. Suklaa on tuttua Fazerin suklaata. Palaset on melko kovia. Kokonaisuus on nappi osuma. Kyllä, kyllä, tätä lisää. Jaa mutta missä vanilja. En kyl hoksinut sitä, mut mun tapaukses hällä väliä kun tää on kertakaikkisen täydellistä.

Iikka 26.04.2012
Tympeän tuoksuista Fazer-suklaata tuotiin juuri nenäni alle. Mutta mutta. Onpas piristävä uusi maku tai kaksi. Popcorni? Hedelmäsorbetti? Vohveli? Maku on juuri niin voimakas, että tämä tylsä fazermaitosuklaan maku jää unohduksiin. Siitä nousee pisteet neljään. Täyte jää arvoitukseksi.

Hanna P 26.04.2012
Fazerin maitosuklaan palasia, joissa isoja ja herkullisen näköisiä vaaleanpunaisia sattumia. Tuoksu yllättävänkin mieto ja ehkä jopa vähän ynseä. Suussa suorastaan suhisevia marjasattumia, jotka tuovat hauskasti kirpakkuutta muuten perinteiseen maitosuklaaseen. Kesäinen ja jotenkin sopivan aidon ja omaperäisen oloinen suklaa.

Jarkko 26.04.2012
Tutussa maitosuklaassa on kirkkaanpunaisia murusia kuivattua mansikkaa. Mansikka maistuu lähinnä silloin, kun puraisee mansikkapalaseen, muutoin maistuu syödessä lähinnä "vain" Fazerin sininen. Luvattu vaniljan maku loistaa täysin poissaolollaan, valitettavasti. Maku on raikkaan kesäinen ja marjasuklaat ovat suuria suosikkejani, mutta tällä kertaa vaan se viimeinen "jokin" jää puuttumaan.

Kirsi I 25.03.2012
Tuttua sinistä maitosuklaata, jossa sisällä isoja punaisia palasia, tuoksuu vain maitosuklaalle. Punaiset sattumat ovat pakastekuivattuja mansikan palasia, mutta mansikan maku tulee esin vasta toista palaa imeskellessä, lisäksi suklaa ja mansikat sulavat jokseenkin tahmeaksi ja hampaisiin tarttuvaksi massaksi. En pidä suutuntumasta, eikä makukaan vakuuta, ennakko-odotukset olivat jotenkin mansikkaisemmat, mutta pisteitä aidoista mansikan palasista kuitenkin.

Kaisa 15.02.2012
Tutun näköinen levy. Leikkauspinnassa näkyy kuivattua marjaa. Maku on "lapsuudesta" tuttu ja siksi myönteinen. Sekoitin mansikan vadelmaan- tämä tosin voi selittyä flunssaisella olollakin. Hieman yllätyksetön jonka vuoksi jää 4 pisteeseen. Luvattu vanilja ei nouse minun makunystyröihin asti.

Tuula 15.02.2012
Herkullinen mansikkainen ja raikas maitosuklaa. Kiitokset paremmalle puoliskolle sen hankkimisesta. Täyteläinen perusherkku, jonka nauttimiselle löytyy aina aihetta

Salla M 15.02.2012
Paksu ja täyteläinen maitosuklaa, ihana nautintotuote. Tuttua ja turvallista. Punaiset yllärit täydentävät kokonaisuuden.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani