Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer hazelnut & almond maitosuklaapatukka
Tuotteen Karl Fazer hazelnut & almond maitosuklaapatukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,50 ja löytyy top 100 -listan sijalta 42. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Joona 19.10.2014 : Yleensä en ole pähkinäsuklaan ystävä, mutta tänään tein poikkeuksen. Tuoksu on pähkinämäinen- suklaa jaa aromissa kakkoseksi. Ensin maussa tulee esiin rouskuvat ja maistuvat pähkinät. Sen jälkeen tuttu taattu Fazerin Sininen valtaa suun, ja lopussa taas pähkinät ottavat ykkössijan. Ei mikään loistelias, mutta ansaitun kolmosen arvoinen. Hyvää siis :)

Miia 04.05.2014 : Maitosuklaapatukka, jossa seassa karkeana hakkeena hasselpähkinä- ja mantelirouhetta. Pähkinää on mukana runsaasti. Ensimmäinen suutuntuma on puinen - tämä on se syy, miksi en kuulu pähkinäsuklaan ylimpiin ystäviin... Nopeasti maitosuklaan pehmeä aromi täyttää suun. Pähkinöiden ja runsaan rouheisuuden ansiosta suutuntuma on erittäin miellyttävä, tätä alkaa tehdä mieli lisää... Pehmeä, täyteläinen maitosuklaa ja runsasaromiset hasselpähkinät ja mantelit pelittävät käsi kädessä yhteen, ja runsaan rouheisen suutuntuman ansiosta herkku on oikeinkin onnistunut, miellyttävä, aromikas, täyteläinen. Painin kolmen ja neljän tähden välillä, mutta koska en tosiaan ole pähkinäsuklaiden ylin ystävä, jätän tiukan periaatteellisena pisteet kolmoseen - mutta vahvaan kolmoseen.

hilary 17.10.2012 : Aivan ihana patukka! Tämä maistuu mielestäni aivan samalta kuin Fazerin 200 gramman levyssä saatava Pähkinärouhe -suklaa. Suklaa on ihanan täyteläistä. Pähkinää patukassa on mielestäni tarpeeksi ja ne tekevät suklaasta mukavan pureskeltavaa.

perisoreus 20.06.2012

Arde 19.05.2012 : Perustuote. Kun Siniseen yhdistää hasselpähkinää ja mantelia, ei voi mennä metsään. Tosin myös hieman tylsähkö uutuustuotteeksi. Pidän myös enemmän isommista pähkinän paloista murusten sijaan.

NEo 20.04.2012 : Kun tuote on lähtökohdiltaa Fazerin maitosuklaata, ei se vikaan voi paljon mennä. Ja ei tämä menekkään. Mahtava pähkinäinen maku yhdistettynä ennestään tuttuun hyvään maitosuklaaseen. Eipä pähkinöitä hirvestä erota toisistaan, mutta väliäkö sillä. Täydet pisteet.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani