Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer hazelnut & almond maitosuklaapatukka
Tuotteen Karl Fazer hazelnut & almond maitosuklaapatukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,91 ja löytyy top 100 -listan sijalta 42. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Ansela 18.03.2014
Ei minkäänlaisia ennakko-odotuksia tätä patukkaa kohtaan, lienee jäänyt aiemmin maistamatta tylsyyttä huokuvan olemuksensa ja sisältönsä vuoksi. Pala purtaessa hieman kova pinnalta. Hasselpähkinä- ja mantelirouhetta löytyy riittävästi, kuitenkaan peittämättä maitosuklaan makua. Ihan ok arkisuklaa.

Jenni V 26.06.2013
Fazerin patukkasarjan uusimmasta päästä löytyy tämä patukka, jossa on tasaverran hasselpähkinää ja mantelia rouheena fazerin sinisen seassa. Ihmettelen, miksi patukkasarjassa ei aiemmin ole ollut pähkinäversiota, sillä sen verran menestyviä tuotteita kuitenkin fazerin ruskea ja keltainen suklaalevy ovat olleet. Patukan maku on hyvin pitkälle näiden levyjen kaltainen, sininen maitosuklaa sopii pähkinään ja manteliin erinomaisesti. Rouheen olisin ehkä mieluummin ottanut isompana pähkinänpaloina, onhan levyistäkin suosikkini tuo kokonaisia pähkinöitä sisältävä versio. Lisäksi mietin mantelin lisäarvoa patukkaan, sillä sen maku verrattuna hasselpähkinään on niin mieto, että se jää helposti paitsioon makumaailmassa. Mutta kaiken kaikkiaan siis erinomainen, makumaailmaltaan perinteinen patukka.

Saara 20.12.2012
Patukassa on fazerin sinistä, jonka seassa kuulemma manteli- ja hasselpähkinärouhetta. Liekö vanha hasselpähkinäkammoni taas, mutten kyllä maista muuta kuin hasselpähkinän, josta tulee aina vähän tunkkainen tunnelma. Ihan syötävää tämä on, mutta harmittaa, että Fazerin sinisen herkullisuus ei tule esille, koska rouheiden vuoksi imeskely vaikeutuu, hasselpähkinän maku on päällimmäisenä eikä tässä toisaalta paljon pureskeltavaakaan ole. Minun makuuni siis keskinkertainen tuote ehkä pienellä tunkkaisuusmiinuksella varustettuna.

Aki 01.04.2012
Fazerin sinistä ja pähkinää. Varsin perinteikäs makuyhdistelmä ja koostumus, mutta mikäs niissä on pysytellessä, kun asia osataan. Laadukkaan makuinen ja tuntuinen tuote, makeuskin vaikutti luonnolliselta eikä turhan keinotekoiselta.

Eeva-Liisa 11.03.2012
Hyvä maitosuklaan maku, tuttu Fazer. Manteli tuo kivan lisän hasselpähkinän rinnalle. Koko palan ajan miellyttävä maku ja tuntuma. Todella hyvä!

Teresa 29.02.2012
Fazerin maitosuklaata, joka tuoksuu...geishalle. Erittäin pähkinäistä: runsaasti pieniä pähkinäsattumia, jotka rouskuvat ja narskuvat kivasti hampaissa. Perinteinen, hyvälaatuinen maitosuklaa ja pähkinä - vaikka nyt näin rouheena - ovat aina istuneet suuhuni erinomaisesti ja tuottaneet makunautintoa. Niin myös nyt. Täysiä pisteitä ei tosin voi antaa, koska tästä nyt ei vain löytynyt oikein mitään uutta tai erikoista, saati ihmeellistä, vaikka se todella hyvää olikin.

Jarkko 24.02.2012
Logo paljastaa valmistajan ja Sinisellehän tämä maistuukin. Seassa on mukavasti pähkinämursketta, mutta sitä ei ole niin paljon, että se peittäisi suklaan omaa makua. En tiedä erottaisinko täysin sokkona ja tietämättömänä hasselin ja mantelin maut, mutta ainakin nyt kuvittelen maistavani kahdenlaista pähkinää. Hyvää ja maukasta tämä on. Tällaista voi odottaakin kyseiseltä väriltä.

Päivi 24.02.2012
Fazerin paksuhkoja neliöitä, jossa on jotakin sattumia mukana. Suklaa tuoksuu hyvälle. Kivasti rouskuu pähkinät. Tää yhdistelmä ei petä. Maku on täydellinen. Pientä suolaisuutta käväisee hetkeksi suussa. Jälkimaku on kivan suklainen. Tätä kyllä mielellään herkuttelee. Näin siis sokossa. Ja taas ihmettelyä miksen tunnistanut tuotetta vaikka se mielessä kummittelikin. Pienet palaset vaan hämäsi. Tää on kans tuote jota tullut ostettua usiammankin kerran ja jatkossakin. Kertakaikkiaan nappiin osuttu. Naminami!

Iikka 23.02.2012
Fazerin tyyny mantelisella/pähkinäisellä täytteellä. Aluksi oikein miellyttävän makuinen, kohta onkin turhan makea, mutta vienon nougatmaisuus pelastaa. Lopulta huomaan pystyväni syömään näitä vaikka "kaksin käsin". Hyvää on, mutta aavistuksen liian makea ja miedon makuinen.

Hanna P 23.02.2012
Paksuja kuutioita Fazerin maitosuklaata pähkinätyyppisen sattumin. Aivan mukavaa rouskuteltavaa, vaan ei mitään uutta auringon alla.

Kirsi I 23.02.2012
Fazerin patukka, jossa maitosuklaata ja runsas pähkinä- ja mantelirouhetäyte. Pähkinät ja mantelit täydentävät maitosuklaan herkulliseksi kokonaisuudeksi, ja rouheen runsaus ilahduttaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani