Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer geisha harmony soft vanilla filling patukka
Tuotteen Fazer geisha harmony soft vanilla filling patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Teresa 27.02.2012
Ovelan näköisiä palasia, sylinterimäisiä, jostain patukasta. Maitosuklaata, jossa sisällä jotain vaaleaa täytettä. Tuoksu erittäin maitoinen ja makea. Ui, tämä olikin ihan pehmeää puraistessa. Maku on makea ja maitoinen, pähkinää tai nougatia ja paahdettua sokeria. Kiva suutuntuma, rapisee mukavasti. Suklaa ja täyte täydentävät toisiaan kivasti. Lopputulos on makea, mutta taivaallisen suussasulava ja ihana. Herkutteluhetkiin oiva!

Iikka 24.02.2012
Maitotäytesuklaatyyny on nyt käsillä. Täyte on vaaleaa mössöä. Onpas hyvää! Onkos tässä vohvelia? Nam. Vohveli ja sokeri ovatkin ainoat tunnistamani maut ja eritoten vohveli jää jälkeenpäin maistumaan hampaisen koloihin. Tätä voisi syödä rutkasti. Maut irtoavat parhaiten suussa möyhien.

Jarkko 23.02.2012
Patukasta pätkityt palaset tuoksuvat ja maistuvat ensialkuun karamellimaiselta, mutta tovin kuluttua (puraistuani palasen rikki) maku muuttuu kiisseliksi, kenties vanilja- tai maitokiisseliksi. Vaaleassa täytteessä on jonkin verran rahisevia hiutaleita, mutta niitä on vähän. Tosin niitä on ihan riittävästi minun makuuni. Kokonaisuus on makeaa ja tätä syö helposti. Pähkäilen arvosanassani kolmosen ja nelosen välillä, mutta kyllä tuo kiisselinmaku kääntää arvosanan ylemmäksi vaihtoehdoksi.

Hanna P 23.02.2012
Pitkulaisia maitosuklaan palasia, joissa valkoista täytettä sisällä. En saa tuoksua lainkaan. Voimaisen kermainen täyte. Tykkään tällaisesta, vaan ehkä vähän turhankin tuhti kokonaisuus. Jotain pientä kirpeyttä kuten hilloa olisi kaivannut joukkoon, jotta olisi täydet pisteet ansainnut.

Päivi 23.02.2012
Herkullisen näköinen palanen, jossa on vaaleaa täytettä. Täytteessä on seassa vaaleanpunaisia murusia. Ne tuntuu suussa. Maku taas ekalla haukkauksella on pliisu. Sit pähkinän makua erottuu. Vaalea täyte on jotakin maitokreemiä. En saa yhdistettyä mihinkään noita murusia. Jälkimaussa myös käväsee pähkinän maku ja myös joku muu maku. Pidin tästä.

Kirsi I 23.02.2012
Kapeanmallinen patukan pala, maitosuklaata vaalealla täytteellä, jossa on rapeita crispejä. Maitosuklaa ja vaniljainen täyte sulavat yhteen mukavan maitoiseksi, mutta tietty vanilliininen pistävyys kuitenkin häiritsee.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani